πώς να κάνει βύσμα SMA στην ορμή

A

amez

Guest
γεια θέλω να προσομοιώσει τρίγωνο του Sierpinski μονοπολικό με ορμή, αλλά i dont ξέρει πώς να κάνει το βύσμα SMA.

ορμή είναι μόνο για 2.5D δεν 3D (τουλάχιστον όπως είμαι εξοικειωμένος με αυτό, ίσως αυτό είναι ένα νέο χαρακτηριστικό από τα τελευταία δύο χρόνια). Έτσι χρειάζεστε ένα 3D προσομοιωτή. Αλλά για να είμαι ειλικρινής: μόλις την προσομοίωση της κεραίας και να ξεχάσουμε την SMA. Μετά από όλα δεν είστε σχεδιασμό μιας σύνδεσης είσαι. Νομίζω ότι τα λάθη που θα έκανε στην μοντελοποίηση της βύσμα SMA μπορούν να συγκριθούν με την πραγματική απώλεια επιστροφής θα προκαλέσει έτσι, αν ήμουν στη θέση σου δεν θα ενοχλεί. Τουλάχιστον εάν χρησιμοποιείτε την υποδοχή στο φάσμα συχνοτήτων για το οποίο προορίζεται. Και αν χρησιμοποιείτε σωστή πλευρά δρομολόγηση τύπους.

Νομίζω ότι μπορεί να είναι δυνατό σε ΚΕΠ 2008 δεδομένου ότι έχει EMDS χτισμένο in Θα πρέπει να ελέγξετε agilent.com για λεπτομέρειες.

Δεν μπορεί να απαιτήσει να διαμορφώσει το βύσμα SMA, απλά αναθέστε το λιμάνι. το μαλακό υγιεινής θα φροντίσει να

Μπορείτε να μοντέλο βύσμα SMA στο ΚΕΠ 2009 χρησιμοποιώντας 3D στοιχείο και χαρακτηριστικό του σχεδιασμού κιτ του EMDS.

Γεια σου, είμαι πρόβλημα για την επιδιόρθωση και ADS liciencing 2009.Ihave έκανε όλα εκτός από τη διαδικασία Δημιουργία / Επεξεργασία τη μεταβλητή περιβάλλοντος "AGILEESOFD_LICENSE_FILE" στο σημείο να "License.lic": Μεταβλητή = τιμή AGILEESOFD_LICENSE_FILE = C: \\ ADS2009 \\ Licenses \\ License.lic Δεν κατάλαβα τι σημαίνει τόσο Ihave failed.Canyou με βοηθήσει γι 'αυτό

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back