πώς να επιτρέψει 5V στη διαδικασία 3.3V

L

ljsmiling

Guest
Είμαι σχεδιασμό ενός DC / DC 3.3V στο πλαίσιο της διαδικασίας με την τάση εισόδου του 5.5V.Πώς να προστατεύσει τα 3.3V τρανζίστορ υπό 5.5V τάση.Ζητήστε βοήθεια.Ευχαριστώ!

μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα zener 3,3 Volt για να πάρετε 3,3 βολτ από 5,5 προμήθεια Volts

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 5V μαξιλάρια να προσκομίσει 5V εφοδιασμό των τσιπ.Δεν ξέρω ποια διαδικασία που χρησιμοποιείτε, αλλά η διαδικασία είμαι με τη χρήση τρανζίστορ έχει πάχος του αζώτου, που μπορεί να χειριστεί ένα 5V στην πύλη.
3.3V τρανζίστορ θα καταρρεύσει με 5V εφαρμόζεται στην πύλη.

Εάν επιθυμείτε να μετατρέψετε την τάση εισόδου σε 3,3, τότε θα ήθελα να διεξαχθεί είτε σε ZENNER (όπως αναφέρθηκε) ή κάποια άλλη από τη διαχείριση τάση τσιπ (ρυθμιστής τάσης) ανάλογα με το τι το σήμα 5,5 V.

ljsmiling έγραψε:

Είμαι σχεδιασμό ενός DC / DC 3.3V στο πλαίσιο της διαδικασίας με την τάση εισόδου του 5.5V.
Πώς να προστατεύσει τα 3.3V τρανζίστορ υπό 5.5V τάση.
Ζητήστε βοήθεια.
Ευχαριστώ!

το καλύτερο και simpliest θ τρόπο νομίζω ...χρήση δίοδο zener ..

shaddaf έγραψε:

το καλύτερο και simpliest θ τρόπο νομίζω ...
χρήση δίοδο zener ..

Σήμερα, η συμβατική 3.3V διαδικασία παρέχει όλες 5V συσκευές.3,3 V είναι λεπτό οξείδιο, και 5V είναι παχιά οξείδιο, έτσι ο καλύτερος τρόπος είναι απλά να επιλέξει 5V πάχους τρανζίστορ οξείδιο ως συσκευές εισόδου.

Εάν, για το σκοπό αυτό το κόστος, δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε, τότε cascode δύο τρανζίστορ σε σειρά με μείωση της τάσης διαφορά είναι επίσης δυνατή.Ακριβώς σιγουρευτείτε ότι, η πύλη για τις τέσσερις κόμβους στο τρανζίστορ είναι μικρότερη από την ανάλυση πύλη είναι αρκετά καλή, ως πύλη είναι η πρωταρχική πηγή κατανομή, ενώ η αντίστροφη pn απαιτεί πολύ υψηλότερη ανάλυση, τόσο κατά κανόνα, δεν αφορά τα

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back