πώς να επιβεβαιώσει την crosstalking δίχτυα;

T

terry_cn

Guest
κάνω την προσομοίωση την ακεραιότητα του σήματος τώρα, και πρέπει να κάνουμε crosstalking μεταξύ δίχτυα πρώτα. αλλά συνάντησα το πρόβλημα που έχω cannt επιβεβαιώνουν τα δίχτυα που θα προκύψουν εύκολα; έτσι ώστε καθένας θα μπορούσε να μου κάνεις τη χάρη;

Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε Synopsys PrimeTime;

i χρήση ρυθμό Allegro SI Νομίζω ότι το πρόβλημα αυτό δεν κάνει τίποτα με τις ευχαριστίες εργαλείο για την απάντησή σας

Γεια σου, αυτό εξαρτάται από την ικανότητα εργαλεία. εάν ur χρησιμοποιώντας Cadence SoC Encounter ή Cadence Nanoroute, το εργαλείο θα ανιχνεύσει την παραβίαση στιχομυθία και να το επιδιορθώσει και εάν u θέλετε δείτε παραβιάσεις χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης παραβίαση. Prashant

Ευχαριστώ πρώτα Cadence SoC Encounter ή Cadence Nanoroute; Είναι εργαλεία για την IC; κάνω ακριβώς προσομοίωση κυκλωμάτων PCB είναι

eda λογισμικού, όπως η καταιγίδα σήμα, μπορούν να αναφέρουν την καθαρή θύμα και τα καθαρά επιτιθέμενου. ρυθμίσετε για πρώτη φορά το όριο των συνδεδεμένων χωρητικότητα, να καθορίσει στη συνέχεια καθαρό θύμα από την αναβάθμιση των κυττάρων ή διπλό διάστημα, ή δρομολόγησης σε διαφορετικό επίπεδο.

hi johnz κάνουν u σημαίνει ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσει κάποια Assistent εργαλεία για να ελέγξετε τα δίχτυα, εκτός από εργαλείο Allegro;

Γεια terry, στιχομυθία ανάλυση που ανέφερα είναι σε ASIC σχεδιασμό. Για στιχομυθία ανάλυση των PCB, plz πηγαίνετε στο φόρουμ του σχεδίου PCB.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back