πώς να ελέγχουν συγκεκριμένο πλάτος ίχνος σε ένα στρώμα δρομολόγησης ..

S

sapphire_2010

Guest
Γεια σου, είμαι χρησιμοποιώντας allegro16.2 έχω ένα πλοίο δρομολογείται με 5,6 και 10 εκ. πλάτος ίχνος. Τώρα πρέπει να αλλάξουμε και τα 10 εκ. πλάτος ίχνος να 8mils. Πώς να το κάνουμε αυτό. και μόνο αν χρειαστεί να διαγράψετε ή να επισημάνετε 5MIL πλάτος ίχνος τότε πώς θα μπορώ να επιλέξω ή highlight.please βοηθήσει ευχαριστώ εκ των προτέρων. Α.Ε.

Γεια σου ζαφείρι, αν θέλετε να επισημάνετε το καθαρό επιλέξτε Προβολή ---> Δώστε χρώμα και στη συνέχεια επιλέξτε (δεξιά πλευρά), κάντε κλικ στην επιλογή Εύρεση για να επιλέξετε το ποια πρόκειται να αναδείξει σαν δίχτυ, σύμβολο, κλπ PIN και επιλέξτε το χρώμα από την επιλογή buttton . Αν θέλετε να αλλάξετε 10 μιλς έως 8 mils ίχνος πρώτα επιλέξτε setup ---> περιορισμούς ----> φυσικό χώρο εργασίας των περιορισμών θα ανοίξει και στη συνέχεια επιλέξτε καθαρή μεταβολή στρώμα το πλάτος ίχνος μία προς μία (η οποία εξασφαλίζει καθαρή πρόκειται να αλλάξει ) ή Delete οποία καθαρό πρόκειται να αλλάξει και στη συνέχεια επιλέξτε 8mils πλάτος γραμμής και διαδρομή που στη συνέχεια

Γεια σας, να αλλάξετε tracewidth από 10mils να 8mils, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το συνημμένο σενάριο. Απλά αντιγράψτε αυτό το αρχείο σε folder.then έργου σας ανοιχτό αρχείο του σκάφους σας στο Allegro. Στην εντολή τύπο φορτίου δεξιότητα παράθυρο "cwidth.il" στη συνέχεια, πληκτρολογήστε την εντολή cwidth Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο όπου μπορείτε να επιλέξετε και να αλλάξετε τη tracewidth σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο.

χάρη Shilpa, εγώ θα το δοκιμάσω.

εμείς βαθούλωμα βρήκε κανένα σενάριο για να βρείτε το συγκεκριμένο πλάτος ίχνος. u παρακαλώ θα μπορούσε να μου στείλει το σενάριο για τη χρήση μας για να ελέγξετε αυτό έξω ... Νομίζω ότι χρειάζεται πραγματικά αυτή αν αυτό scrip θα μπορούσε να λειτουργήσει σωστά .. . Ευχαριστώ για το σενάριο !!!!!!!!!:|

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back