πώς να δημιουργήσετε ένα hex αρχείο στο IAR Embedded πάγκο εργασίας ..;

S

sumansingh

Guest
Γεια σε όλους ..... IAM νέα για DIS msp430 .... και η αμφιβολία μου είναι πώς θα δημιουργηθούν HEX αρχείο στο IAR ....? Είμαι εδώ χρησιμοποιώντας msp430fg4619

1) του έργου / επιλογές / Linker / Έξοδος 2) να ελέγχουν τα "άλλα" κουμπί και να επιλέξετε τη μορφή εξόδου να είναι "Intel Standard" FOM το drop down μενού. κάντε κλικ στο OK 3) Να γίνουν όλα τα Ελπίζω ότι αυτό βοηθά

tnx 4 α πολλά ..... 4 δίνοντας απάντηση ... αλλά εδώ linker ...> επιπλέον .....> εξόδου προεπιλογή παρακάμψετε .... σε αυτό το πλαίσιο i Wnt να αλλάξετε. hex ryt; αλλά στον οδηγό χρήσης του DIS είναι Intel-επεκτείνεται .... WT είναι η διαφορά 'b / w αυτά τα δύο;

Έχω την ίδια problem.I ακολούθησε τη συμβουλή σας, αλλά δεν υπάρχει μια άλλη button.What raitio πρέπει να κάνω τώρα;

Γεια σου, το μόνο που έχω το ίδιο πρόβλημα, αλλά μπορώ να βρω τη λύση, se τη συνημμένη εικόνα και την αλλαγή του TWI πράγματα

Υπάρχει επίσης ένας άλλος τρόπος: 1) Πρόγραμμα-> Επιλογές-> Linker-> επιπλέον επιλογές. 2) Έλεγχος "εντολή Χρήση των επιλογών της γραμμής" κουτάκι. 3) Το είδος παράθυρο γραμμής εντολών: -Ointel-παραταθεί, (CODE) =. code.hex Υποθέτω ότι αν χρειάζεστε Intel-τυποποιημένη μορφή, θα αντικαταστήσει την "εκτεταμένη" λέξη με το "πρότυπο «λέξη στην παραπάνω γραμμή εντολών.

Που μπορώ να βρω αυτό αρχεία εξόδου; Δεν μπορώ να τους βλέπω στο φάκελο.

Πηγαίνετε στο φάκελο του έργου σας. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο "απελευθέρωση" ή "debug" φάκελο, εξαρτάται ποια έκδοση χρησιμοποιείτε. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο "exe" φάκελο και που θα πρέπει να είναι.

Ο φάκελος περιέχει 2 αρχείο. Α90 και D90. Είναι και οι δύο ίδιες;

Όχι δεν είναι το ίδιο, D90 είναι η επέκταση της IAR νομίζω. Για να είμαι ειλικρινής πρέπει πάντα. Hex αρχείο έτσι δεν έχω πραγματικά εξετάσει άλλες μορφές αρχείων.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back