πώς να βελτιστοποιήσετε κεραία για το επιθυμητό της κατευθυντικότητας

S

shahid78

Guest
στο ΚΣΑ που μπορούμε να παραμετροποίηση μας δομή και στη συνέχεια μπορεί να εκτελέσει παραμετροποίηση και από τα αποτελέσματα της παραμετροποίησης μπορούμε να βελτιστοποιήσουν τη δομή μας. π.χ. για την επιθυμητή S11, ωστόσο θέλω να βελτιστοποιηθεί η κατευθυντικότητα της κεραίας μου. Είναι δυνατόν να κάνουμε στο ΚΣΑ και αν ναι τι είναι στη διαδικασία να το κάνει οποιεσδήποτε προτάσεις, σχόλια ή συνδέσεις θα ήταν ευπρόσδεκτη όσον αφορά

Δεν έχω ιδέα για το CST. Αλλά Κατευθυντικότητα εξαρτάται από Gain που εξαρτάται από διαφράγματος Χώρου και απόδοση.

και ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σας, αλλά νομίζω ότι εσείς havent διαβάσετε προσεκτικά την ερώτησή μου ξέρω κατευθυντικότητα, κέρδος και η αποδοτικότητα είναι όλα σχετίζονται μεταξύ τους η ερώτησή μου ήταν πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε 3D EM simulatior (CST MWS) για τη βελτιστοποίηση της κατευθυντικότητας της κεραίας. αφορά

hi Shahid78, να βελτιστοποιήσετε μια κεραία δομή για οποιοδήποτε σκοπό, όπως: Gain, εύρους ζώνης, εύρος δέσμης ..., νομίζω ότι πρώτα πρέπει να μάθετε ποιες παραμέτρους μπορούν έντονα επίδραση στο επιθυμητό χαρακτηριστικό σας, όπως παρασιτικά στοιχεία, ακτινοβολία διαμόρφωση στοιχείο ... , Για παράδειγμα. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις παραμέτρους, όπως τις μεταβλητές για την πρόοδο βελτιστοποίησης. Regards!

Υπάρχουν μόνο λίγα στοιχεία που είναι σε θέση να αλλάξει σε κάθε μεμονωμένη σχεδιασμό και τα περισσότερα από αυτά θα αλλάξει απλώς η συχνότητα δεν την κατευθυντικότητα. Ένα πράγμα που πρέπει να διαφέρουν είναι αν είναι κοιλότητα υποστηρίζεται αλλάξετε την απόσταση της κοιλότητας συνήθως κάτι

καλά Ψάχνω για 12dBi κατευθυντικότητα. και enfire μοτίβο ακτινοβολίας είμαι εργασίας σχετικά με Yagi. έτσι αν έχετε οποιαδήποτε άλλη ιδέα ή να μου πει ποιες παραμέτρους του yagi θα επηρεάζουν περισσότερο την κατευθυντικότητα που θα είναι μεγάλη όσον αφορά

Θα ήθελα να συστήσω ένα έλικα για το [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 1 λεπτό: [/color] [/size] Συγνώμη δεν είχα τελειώσει αρκετά, θα ήθελα να συστήσω ένα έλικα με τουλάχιστον 4 μετατρέπει Είναι πολύ εύκολο να ταιριάζει και είναι πολύ ευρεία ζώνη και είναι ένα σχέδιο φωτιά τέλος. είναι CP ελπίζω ότι είναι εντάξει, αν αυτό δεν είναι αυτό που ψάχνετε για επιτρέψτε μου να ξέρω

Σε μια Yagi ο αριθμός των διευθυντών έχει μια ισχυρή επίδραση στο κέρδος. Μεγαλύτερη Yagi συνήθως έχουν περισσότερο κέρδος είναι ένας άλλος τρόπος για να δείτε την κατάσταση. Ένα δίπολο με ανακλαστήρα γωνία θα μπορούσε εύκολα να σας πάρει σε 12 dBi. Αυτό θα μπορούσε να είναι ευκολότερη. Ένα σχετικά μικρό κέρας θα μπορούσε να λειτουργήσει πολύ. Όταν μιλάμε για κέρδος μιας κεραίας οι δύο κύριοι χρηματοδότες είναι η συχνότητα και το μέγεθος της κεραίας. Χωρίς αυτές τις πληροφορίες τις απαντήσεις που έχετε είναι WAG της. Ο κόσμος θέλει υψηλής απολαβής, ευρύ οπτικό πεδίο, τα μικρά (και φθηνά) κεραίες σε οποιαδήποτε συχνότητα. Αυτό είναι συχνά πολύ απογοητευτικό. Καλή τύχη.

Θέλω να σχεδιάσουμε ένα cvity υποστηρίζεται κεραία στο x-band με χαμηλή cross-pol, 3dB BW> 120 μοίρες και συχνοτήτων BW> 1 GHz Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back