πώς να αφαιρέσει 1,4 v αντισταθμίζεται από την έξοδο του ενισχυτή οργάνου χρησιμοποιώντας op amp

U

ud23

Guest
γεια θέλω να αφαιρέσω 1.4V τάση αντισταθμίζεται από την έξοδο του ενισχυτή. και θέλω CKT του που μπορώ να χρησιμοποιήσω διαφορικός ενισχυτής;

Μπορείτε να τροφοδοτήσουν μεταξύ άλλων και ένα όφσετ τάσης στην είσοδο αναφοράς. Αλλά θα πρέπει να είναι χαμηλή αντίσταση, π.χ. ρυθμισμένο από ΕΠ οπαδός τάσης.

ότι μπορείτε να [ΕΠΙΣΥΝΑΨΕΤΕ = CONFIG] 58685 [/attach] Μπορείτε έδαφος VR και να εφαρμόσετε ένα 1,4 v στην V1 εισόδου, μπορείτε να ρυθμίσετε το κέρδος σε 1 σε περίπτωση που δεν κερδίσει χρειάζεται. Σήμα σας θα συνδεθεί με το V2. Μια εναλλακτική λύση θα ήταν να V1 έδαφος και να εφαρμόσει μια αρνητική τάση (-1.4V) σε VR Alex

hi thnax για βοήθεια, αλλά δεν παίρνω έξοδο διαφορά i χρησιμοποιείται R1 = 1kohm, Rf = 4.2k και που 1.4V σε v1 αλλά να πάρει έξοδο ίδια με συμψηφισμό 1.38vi δεν χρειάζεται αποκτήσουν έτσι Μπορώ να χρησιμοποιήσω Rf = 0ohm;

Εάν ελέγξετε την εξίσωση θα δείτε ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ίδια τιμή για όλες τις αντιστάσεις για να έχουν κέρδος 1. R1 = 1kohm, Rf = 4.2k δίνει ένα κέρδος 4.2, το κέρδος είναι Rf/R1 AEX

ya Thanx και είμαι χρησιμοποιώντας op ενισχυτή με ενιαία παροχή έτσι πρέπει να κάνω χρήση αναχρηματοδότηση τάση στην μη αναστρέφουσα είσοδος.?

Ναι, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε 1,4 v στην αναστρέφουσα είσοδο και Vr στο GND Alex

ya εργασίας του τώρα θ αλλάξει όλα αντίσταση στην ίδια τιμή κι έτσι έχω πάρει διαφορά τάσης τώρα.

Δεν έχετε πει για το που χρησιμοποιείται ενισχυτή οργάνων ή του κυκλώματος, αλλά ποιος είναι ο λόγος για την έξοδο offset; Εάν η Παραδοσιακή-ενισχυτή λειτουργεί από μόνη της προσφοράς, μπορεί να είναι ασήμαντο κορεσμού εξόδου. Στη συνέχεια, τη μετατόπιση της παραγωγής δεν θα βοηθήσει πολύ.

ya FVM Είμαι με τη χρήση οργάνων Ic Ina125 και είμαι το χρησιμοποιεί με ενιαία παροχή τόσο δόση αυτό το έργο κύκλωμα;

Στοιχεία φύλλου 5 και 6 συζητούν διάφορα είδη και μοναδική πράξη προσφοράς. Δεν ξέρω που είναι η συνάντηση καλύτερα την αίτησή σας. Αν χρειάζεστε ένα σήμα εξόδου διπολική, τότε IAref πρέπει να συνδεθεί με ένα θετικό "pseudoground" ή εικονικών γείωσης, όπως στο σχήμα 6. Η έξοδος θα έχει αντισταθμιστεί, αλλά μπορείτε να το αφαιρέσετε μετά βίας χωρίς να χάνει την ταλάντευση σήμα διπολική. Εάν το σήμα σας είναι μονοπολική, αλλά το σήμα έχει ένα ανεπιθύμητο αντισταθμιστικά οφέλη που θα προέρχεται από την είσοδο, ένα πρόσθετο διαφορικός ενισχυτής, όπως προτείνεται από τον Alex, μπορεί να βοηθήσει. Αλλά πρέπει να λάβετε υπόψη, ότι κανένα μεμονωμένο ενισχυτή της προσφοράς μπορεί να επιτύχει ακριβώς μηδενική παραγωγή. Ένα άλλο σημείο imnportant με ενισχυτές οργάνων είναι η διατήρηση της εισόδου κοινή σειρά αναμονής. Σχετικά με μόνη πράξη παροχής INA125 αυτό συνεπάγεται μια θετική τάση προκατάληψης που πρέπει να εφαρμόζονται στις εισόδους.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back