πώς να αποκωδικοποιήσει LAI και κυττάρων id σε εντολές AT

A

Asif621

Guest
Γεια σε όλους ...
em εργασίας για το τελικό σχέδιο του χρόνου μου BS .. και εγώ είμαι εργασίας σχετικά με ΑΤ εντολές για να επικοινωνεί με το μόντεμ GSM .. i εκτελούνται AT CREG εντολή να πάρει τη συχνότητα λειτουργίας ... το αποτέλεσμα αυτής της εντολής είναι ..

CREG: 2,1, "1030", "639E"

η ερώτησή μου είναι .. Πώς μπορώ να αποκωδικοποιήσει τη συχνότητα πομπού από τη συγκεκριμένη μορφή του hexa LAI και κυττάρων id ..?.. υπάρχει καμία διαδικασία για αυτό παρακαλώ να μου πείτε .. itz επείγουσα ... σας ευχαριστώ όλους ...

Η "CREG" εντολή επιστρέφει την Περιοχή Εμβαδόν κώδικα και το Cell ID.Χρειάζεστε μια εντολή που επιστρέφει το "ARFCN" (Absolute Radio Frequency Channel Number).Δεν υπάρχει πρότυπο για την εντολή αυτή, ώστε να διαφέρει από τον κατασκευαστή-προς-κατασκευαστή.

Για SimCom ενοτήτων μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το "AT CENG" εντολή.Για Telit ενότητες χρήση του "AT # ΜΟΝΗ" εντολή.Άλλες ενότητες πρέπει να έχει μια παρόμοια εντολή.

ευχαριστώ κύριε ... αλλά επιτρέψτε μου να πω ότι η κα im χρησιμοποιώντας το κινητό τηλέφωνο ως μόντεμ που είναι SIEMENS A60.έτσι που εντολής AT θα χρησιμοποιηθεί για να πάρει το ARFCN.;.

Κοιτάξτε το έγγραφο εδώ: http://www.automation.siemens.com/download/internet/cache/3/1431397/pub/de/mc45-mc46-at-command-set.pdf.Πρόκειται για ένα διαφορετικό προϊόν της Siemens, αλλά οι κατασκευαστές τείνουν να χρησιμοποιούν τις ίδιες εντολές στο μεγαλύτερο μέρος των προϊόντων τους.Σύμφωνα με το έγγραφο αυτό η εντολή είναι "AT ^ ΜΟΝΗ", η οποία είναι παρόμοια με την εντολή Telit.

Γεια σας κύριε ... η απάντηση είναι λάθος της διοίκησης δεδομένου ότι η AT ^ ΜΟΝΗ .. έχω δοκιμάσει και άλλες εντολές καθώς και η οποία βρίσκεται στο ^ MONP ... AT ^ SMONC ... αυτές τις εντολές δείχνουν ένα λάθος .. .. τόσο παρακαλώ κύριε help me out ... im όπως ο χρόνος τελειώνει ... σας ευχαριστώ ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back