πώς να ανταλλάσσουν μεταξύ μεταβλητών c, perl και προγράμματα κελύφους;

P

pd

Guest
Γεια!
Μπορεί κανείς να πει πώς μπορώ να ανταλλάσσουν μεταξύ μεταβλητών c, perl και προγράμματα κελύφους;
) as:

Για παράδειγμα πω ότι έχω έναν κώδικα σε C (test_return.c)
ως:

# include <stdio.h>int main ()(x = 5?return x?)Τώρα θέλω να έχουν πρόσβαση η τιμή της μεταβλητής x στο script.How κέλυφος μπορώ να κάνω αυτό;

Στο σενάριο κέλυφος μου τρέχει το exe αρχείο που έχει δημιουργηθεί από την κατάρτιση και να οικοδομήσουν exe από τον κωδικό C.

Π.χ.. / Test_return.exe

Ευχαριστώ,
pd

Γεια pd,

Υπάρχουν δύο τρόποι για να καταστεί δυνατή τόσο η γραφή κέλυφος και ένα perl script (που λειτουργεί πραγματικά για οποιοδήποτε άλλο είδος της γλώσσας προγραμματισμού με ελάχιστη υποστήριξη).

[1], σημειώστε την τιμή της μεταβλητής σε ένα αρχείο (vars.txt, για παράδειγμα) και στη συνέχεια ανοίξτε το αρχείο με το σενάριο κελύφους και να διαβάσετε τα δεδομένα (var αξία του) και να κάνει κάτι με αυτό.

[2], αν ξέρεις πώς να χρησιμοποιούν τη λειτουργία πρίζες για C και perl μπορείτε να ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ του παρόντος με τις γλώσσες μέσω σύνδεσης πρίζα (όπως και αν ήταν συνδεδεμένη με σωλήνα) που σας επιτρέπει να στείλετε / λαμβάνει δεδομένα για κάθε ξεχωριστό πρόγραμμα.

αν δεν ξέρετε πώς να κάνετε κάτι από αυτό δύο εναλλακτικών λύσεων, επιτρέψτε μου να ξέρω και εγώ μπορώ να σας καθοδηγήσει στα αντίστοιχα βιβλία ή συνδέσμους για να κάνει πραγματικότητα.

Thanks aadvedaboard!
Εγώ ξέρω πως ορισμένοι την 1η επιλογή ... αλλά δεν είναι για το δεύτερο ....
Μπορείτε σας παρακαλώ να επεξεργαστεί με ένα παράδειγμα;
-pd

καλύτερα δοκιμάστε $;και Vars περιβάλλον.

Νομίζω υποδοχές είναι ο καλύτερος τρόπος.Είναι σαν μια εικονική λιμάνι.Οι περισσότερες γλώσσες έχουν άγκιστρα σε υποδοχές.Ρύθμιση μεταβλητές περιβάλλοντος θα μπορούσε να λειτουργήσει, αλλά δεν είναι πολύ κομψό.Οι μεταβλητές περιβάλλοντος είναι σημαντική για, διαρκή πράγματα όπως ένα προγράμματα ή λειτουργικό σύστημα και τις ρυθμίσεις αυτές.Δεν θα ήθελα να το σωριάζω.Εάν χρησιμοποιήσετε μεταβλητές περιβάλλοντος, των καθαρών μετά από τον εαυτό σας (να απαλλαγούμε από αυτά, όταν το τέλος των προγραμμάτων).

μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αρχείο κειμένου για αυτό

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back