πώς μπορούν να παράγουν. αρχείο LEF

N

niladri.s.debnath

Guest
Γεια σε όλους Μπορεί κάποιος να μου πει πώς μπορούν να παράγουν. LEF αρχεία και το εργαλείο για να δημιουργήσει .......

θα πρέπει να έχετε Cadence IC445 εργαλείο, SOC συνάντηση, Synopsys εργαλείο, βιρτουόζος GUI ή GDS Αναλογικών μπλοκ. Μόλις πάρετε. Lib αρχείο, βιβλιοθήκη compiler μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πάρει. Db αρχείο. Τώρα ο σχεδιασμός compiler / primetime μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διαβάσετε db και να πάρει Verilog αρχείο από πίσω σχολιασμό

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Δημοσίευση προστέθηκε στις 10:27.. - --------- Προηγούμενη θέση ήταν στο 10:24 ----------</span></span>
[url = http://www.cadence.com/Community/forums / p/11097/13103.aspx] Δημιουργία ενός αρχείου LEF από μια διάταξη - Cadence Κοινότητας [/url] http://www.edaboard.com/thread166379.html

Γεια ckshivaram, ευχαριστώ για την απάντηση, στην πραγματικότητα είμαι ένας μαθητής, ώστε να μου πείτε u λεπτομερώς πώς να δημιουργήσετε το αρχείο LEF, δεξιά από την είσοδο του σχεδιασμού, τα μέσα που πρέπει να ακολουθήσουν τα βήματα τα οποία το βήμα, έτσι ώστε να μπορώ να καταλάβω το πράγμα τελείως. Θα είμαι πολύ ευγνώμων για U U αν μπορεί να μου πει με λεπτομέρεια.

Ποια είναι τα εργαλεία που έχετε γνώση για? Έχετε εργαστεί σε οποιαδήποτε εργαλεία από τώρα? θα πρέπει να έχετε γνώση εργασίας του κάθε εργαλείου ένα πριν κάνετε αυτή την άσκηση ...

Νομίζω Περίληψη Generator θα είναι ευκολότερος.

Γεια ckshivaram ya έχω συνεργαστεί με Synopsys εργαλεία - VCS, το όραμα του σχεδιασμού, και σε ρυθμό - συνάντηση. 8.1 [SIZE = 1 ]---------- Δημοσίευση προστέθηκε στις 15:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα ήταν στις 15:46 ----------[ / size] [/color] eklikerooms Γεια ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχω ακούσει τίποτα για αφηρημένες γεννήτρια, στο κολέγιο Synopsys και Cadence μας είναι διαθέσιμα, έχουμε μάθει αυτά μόνο ........ U μπορεί να μου πει πώς να χρησιμοποιήσετε κάποια από αυτές να παράγουν LEF αρχεία ...........[ color = "Silver"]

ελέγξτε αυτό το [url = http://www.eit.lth.se/cadsys/abstract.html] αφηρημένη [/url]

Μπορείτε να ελέγξετε αν έχετε αφηρημένη γεννήτρια διαθέσιμα με τη μετάβαση στο icfb σας CIW στο Cadence, στη συνέχεια, κάνοντας κλικ στο Εργαλεία. Θα πρέπει να υπάρχει μια αφηρημένη επιλογή που γεννήτρια.

Γεια Ckshivaram πραγματικότητα i ελέγχεται για αφηρημένη εργαλείο γεννήτρια, δεν υπάρχει του. Έτσι μπορεί u να μου πείτε κάποιο άλλο τρόπο για τη δημιουργία LEF. Σας παρακαλώ βοηθήστε με.

Σε Cadence Συνάντηση, Ακολουθεί η περιγραφή για τη δημιουργία του LEF για ur μπλοκ. Ελπίζω αυτό να βοηθήσει .... lefOut SYNTAX lefOut [-5,3 | -5,4 | -5,5 | -5,6 | -5,7] [-noCutObs] [-stripePin [-PGpinLayers]] [-specifyTopLayer [-extractBlockObs]] [-extractBlockPGPinLayers] ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Δημιουργεί ιεραρχική αφηρημένο σχέδιο (LEF ) πληροφορίες για την τρέχουσα δρομολογούνται σχεδιασμό επιπέδου μπλοκ. Από προεπιλογή, lefOut δημιουργεί δύναμη και καρφίτσες έδαφος για τον σχεδιασμό, και δημιουργεί cut-outs (εμπόδια) στην μπλοκαρίσματα για καρφίτσες σήματος, τη δύναμη και καρφίτσες έδαφος, vias, και δύναμη και ρίγες έδαφος. Η έξοδος LEF αρχείο περιέχει κεραία πληροφορίες, εάν τρέχετε κεραία επαλήθευσης πριν από την εκτέλεση από την κορυφή προς τη μεθοδολογία που χρησιμοποιούν την εντολή lefOut. Σε μια bottom-up ροή (εφόσον το πακέτο δεν δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας την εντολή createPartition), που συνήθως δημιουργείτε μια απλή αφηρημένη LEF που περιέχει: - μία απόφραξη (OBS) σχήμα ανά στρώμα δρομολόγησης - καρφίτσες σήμα που βρίσκεται κατά μήκος των ορίων μπλοκ - καρφίτσες εξουσία για το ανώτερο στρώμα μετάλλου Εάν το μπλοκ χρησιμοποιούνται τέσσερα δρομολόγηση στρώματα από μια πιθανή έξι στρώματα, που θα εκτελέσετε την ακόλουθη εντολή: lefOut-noCutObs-stripePin-PGpinLayers 4-specifyTopLayer 4 Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εντολή lefOut μετά τη δρομολόγηση ενός μπλοκ σε επίπεδο σχεδιασμού . Παράμετροι

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back