πώς μπορεί να σχεδιάσει ένα στενό on-chip φίλτρο βρόχου για το PLL;

I

iaman

Guest
Θέλω να σχεδιάσουμε ένα φίλτρο βρόχου των οποίων BW είναι μικρότερη από 10K, αλλά ο Cap C2 είναι πολύ μεγάλο (περίπου 400 nF) για την ενσωμάτωση στην τεχνολογία chip, ο καθένας μπορεί να μου δώσει κάποιες συμβουλές; Σας ευχαριστούμε! [/img]

Εάν όλες οι άλλες παράμετροι PLL σταθερή κλίμακα της τρέχουσας chargepump. Κάτω τρέχουσα σημαίνει μεγαλύτερη αντίσταση του φίλτρου βρόχου. Έτσι χαμηλότερα ανώτατα όρια. Μεγαλύτερο εύρος ζώνης βρόχου ή μικρότερη αύξηση του VCO πηγαίνει προς την ίδια κατεύθυνση, αλλά επηρεάζουν σημαντικά δυναμική βρόχο.

Ναι, αλλά το πρόβλημα είναι ότι: η σημερινή αντλία φόρτισης είναι 100uA και το απαιτούμενο Loop BW είναι μικρότερη από 10K, είναι πραγματικά δύσκολο να σχεδιάσει ένα φίλτρο βρόχου on-chip. Γι 'αυτό θέλω να μάθω είναι κάποια τεχνολογία για την επίλυση των μεγάλων Cap αξία εκεί;

με τη μείωση του KVCO μπορείτε να μειώσετε την αξία καπάκι επίσης να μειώσει την αντλία ρεύμα φόρτισης να 50uA ή ακόμη και λιγότερο καπάκι του περισσότερη αξία από ό, τι λένε 100N είναι πολύ δύσκολο να υποστηρίξει

Θέλω να σχεδιάσουμε ένα φίλτρο βρόχου των οποίων BW είναι μικρότερη από 10K, αλλά ο Cap C2 είναι πολύ μεγάλο (περίπου 400 nF) για την ενσωμάτωση στην τεχνολογία chip, ο καθένας μπορεί να μου δώσει κάποιες συμβουλές; Σας ευχαριστούμε! [/img] [/quote] νομίζω ότι μπορείτε να μειώσετε την αναλογία Kvco, CP τρέχουσες και χωρίζουν. [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 57 δευτερόλεπτα: [/color] [/size] Θέλω να σχεδιάσουμε ένα φίλτρο βρόχου των οποίων BW είναι μικρότερη από 10K, αλλά ο Cap C2 είναι πολύ μεγάλο (περίπου 400 nF) για την ενσωμάτωση στην τεχνολογία chip, ο καθένας μπορεί να μου δώσει κάποιες συμβουλές; Σας ευχαριστούμε! [/img] [/quote] Νομίζω ότι αν θέλετε να ενσωματώσετε το filte Loop, θα πρέπει να μειώσει τον πυκνωτή με την αξία μικρότερη από 1nF.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back