πώς μπορεί να βελτιωθεί το κέρδος των τελεστικών;

B

bsudhachandar

Guest
πώς μπορεί να βελτιωθεί το κέρδος των τελεστικών;
im προσπαθούν να προσομοιώσουν τελεστικών (ειδικά για βιοϊατρικές εφαρμογές) στο Cosmos (Synopsys εργαλείο) im δεν είναι σε θέση να πάρει την καθορισμένη ανοικτή κέρδος βρόχου 0f 85DB
wat να κάνει
Τελευταία επεξεργασία από bsudhachandar στις 19 Αυγούστου του 2009 11:39? Επεξεργάσθηκε 1 φορά συνολικά

bsudhachandar έγραψε:

πώς να impreove το κέρδος των τελεστικών;

Τι εννοείτε με τη βελτίωση;
μπορείτε να καθορίσετε τις σκέψεις σας ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε;

Για να οικοδομήσει ένα υψηλό κέρδος op-ενισχυτή, ξεκινήστε με τηλεσκοπική δομή, ή ένα διπλωμένο cascode (αν χρειάζεστε τα εισόδου / εξόδου σειρά).Μπορούν να βρεθούν στο σχήμα 1 του παρόντος εγγράφου.Εικ. 1, b είναι η τηλεσκοπική.Fig1 c είναι η διπλωμένη cascode.

http://www-mtl.mit.edu/researchgroups/hslee/2010gula.pdf

Αν το κέρδος δεν είναι αρκετά υψηλή, μπορείτε να προσπαθήσετε να βελτιώσει τα κέρδη από την αύξηση του μήκους των τρανζίστορ σας.Αυτό αυξάνει την αντίσταση εξόδου σας που αυξάνει τότε κέρδος.

Αν thats εξακολουθεί να μην είναι αρκετά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κέρδος-ενίσχυση των τεχνικών φαίνεται στο χαρτί.Εδώ είναι ένα παράδειγμα του κέρδους-ενίσχυση:
http://courses.ece.illinois.edu/ece483/ee240_proj.pdf

85dB ακούγεται αρκετά.Νομίζω ότι είτε θα πρέπει να κάνουμε ό, τι σας λέει eecs4ever, αλλά πρόκειται για κέρδος προώθηση τεχνικές, όπως οι ρυθμιζόμενες cascodes ή πηγαίνετε για δύο στάδια, αλλιώς δεν θα πάρετε 85dB

ευχαριστώ για ur ιδέες ........
όπως u sugessted L του τρανζίστορ μπορεί να βελτιωθεί, αλλά στο αρχείο της τεχνολογίας μου (τεχνολογία 130nm) lmax είναι specied ως 130nm και είναι ίδια με την τιμή Lmin έτσι νομίζω ότι λοξοτομώ έκανε μεγάλη .......
αν W του τρανζίστορ μπορεί να γίνει μεγάλη;
IEEE θ χαρτί που αναφέρεται HV σε θέση να επιτύχει κέρδος ανοικτού βρόχου των 85-93dB .....
κάνει αυτό τελεστικών εξακολουθούν να χρειάζονται κάθε CKT neeeded να βελτιωθεί κέρδος ............
Λυπούμαστε, αλλά θα πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε το συνημμένο

130nm τεχνολογία περιορίζει μόνο το ελάχιστο L έως 0.13um, φυσικά μπορείτε να αυξήσετε L σας και W.
Η δομή του παρουσίασε έγγραφο είναι ένα καλό παράδειγμα.Προσπαθήστε να αυξήσει το μήκος της M5 ~ M12.Καλή τύχη!

κέρδος-ενίσχυση είναι καλή μέθοδος για το σχεδιασμό υψηλής τελεστικών κέρδος.

κατά τη γνώμη μου, ωστόσο, να σχεδιάσει τελεστικών η οποία έχει 85dB κέρδος χρήσης κέρδος-τόνωση μέθοδος δεν είναι κατάλληλη.

ίσως χρειάζεστε διαδικασία βελτιστοποίησης για υψηλής τελεστικών κέρδος.

την αύξηση της μεροληψίας τρέχουσα ή αντίσταση εξόδου για να κερδίσει τελεστικών υψηλό.
Τελευταία επεξεργασία από 020170 στις 21 Αυγούστου 2009 8:48? Επεξεργάσθηκε 1 φορά συνολικά

Πώς να βελτιστοποιήσει τη διαδικασία για το υψηλό κέρδος OP;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back