πώς μπορείτε να προσθέσετε τον αριθμό σελίδας ακολουθήσει off-σελίδα σύνδεσης

Y

yzb1658

Guest
που ξέρουν πώς να τοποθετήσει off-σελίδα σύνδεσης με τη σελίδα numner.help μου, ευχαριστώ!

Τι λογισμικό; Εξηγήστε τι περισσότερο σε σας περίπου;

Από την off-σελίδα σύμβολο υποδοχή, θα χρειαστεί να προσθέσετε την ιδιότητα "Pointer Φύλλο", με την τιμή "x" για ανεξάρτητα από τον αριθμό φύλλου θα γεμίσει με αυτόματη. Στη συνέχεια, στην παραπομπή. Αρχείο asc, θα πρέπει να καθορίσει το όνομα του συμβόλου που έχετε προσθέσει το "Pointer Φύλλο« ιδιοκτησίας, έτσι ώστε το πρόγραμμα θα συμπληρώσει αυτόματα αυτά τα σύμβολα μόνο. Αυτή η γραμμή θα μοιάζει με αυτό? * SYMBOL_TYPE "ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ INTER_PAGE" ή "ιεραρχικών ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ"

Συγγνώμη, ξέχασα να σας πω που μαλακό που χρησιμοποίησα, χρησιμοποιώ μαλακό είναι CIS σύλληψη, θέλω να δείξω off-σελίδα τον αριθμό φύλλων, αλλά δεν μπορώ να κάνω. ποιος μπορεί να μου πει; Ευχαριστώ!

Ναι, υπάρχουν περισσότερα από μερικά εργαλεία σχηματική και εργαλεία διάταξης εκεί έξω και να βοηθάει όταν θέτουν ερωτήματα για να καθορίσετε ποιο εργαλείο και ποια έκδοση είναι και να σώσει τους αναγνώστες του χρόνου .... Τώρα που έχετε αναφέρει είναι CIS πήγαινε να σχολιάσετε και στη συνέχεια επιλέξτε Προσθήκη Intersheet αναφορές και να περάσουν από τη ρύθμιση για να προσαρμόσετε Off Συνδέσεις σελίδα σας αρίθμηση. και την τοποθεσία. M

Σας ευχαριστούμε! I γνωστός, αλλά θέλω να ξέρω αν επαναρίθμηση Κωδικός αριθμός, ο αριθμός μέρος μας καθορίζουν μου, πώς μπορώ να κάνω;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back