πώς αύξηση vbs αυξήσεις id σε εξάρτημα MOSFET

S

sridhara

Guest
πώς αύξηση vbs αυξήσεις id σε .....?? MOSFET ενίσχυσης

αύξηση της VBS αποτελέσματα στη δράση του τερματικού σώμα ως μια άλλη πύλη του το MOS που οδηγεί σε αύξηση της id ....αλλά αυτό θα μπορούσε να βλάψει το MOS ...

μειώνει την τάση κατωφλίου και έτσι διαρροή τρέχουσες αυξήσεις.

Anand,
u μπορεί να μου εξηγήσει πώς βάσης wil λειτουργήσει ως μια άλλη GATE ......
αύξηση vbs wil να μειώσετε την περιοχή εξάντληση μεταξύ πηγής και του σώματος και επίσης bt Δ και σώματος .... αλλά το μήκος του καναλιού ή το πλάτος wil παραμένουν ίδιες?

αν φανταστούμε μια δίοδο μεταξύ του σώματος και την πηγή τότε το πιο πολύ προς τα εμπρός προκατάληψη αυτή (μέχρι ενός ορίου), η μεγαλύτερη της τρέχουσας.δεδομένου ότι είναι επίσης μια αιτία της αλλαγής στην τρέχουσα διαρροή μπορεί να σκεφτεί μια δεύτερη πύλη και ως εκ τούτου αναφέρεται ως «πύλη πίσω».sohiltri έγραψε:

Anand,

u μπορεί να μου εξηγήσει πώς βάσης wil λειτουργήσει ως μια άλλη GATE ......

αύξηση vbs wil να μειώσετε την περιοχή εξάντληση μεταξύ πηγής και του σώματος και επίσης bt Δ και σώματος .... αλλά το μήκος του καναλιού ή το πλάτος wil παραμένουν ίδιες?

όταν vbs είναι incresed ρεύμα ρέει από το χύμα με την πηγή η οποία στη συνέχεια από διαρροή ........Μπορώ να πω ότι, όπως ότι μπορώ να την αναλάβει έτσι .......

αλλά το σώμα είναι η προκατάληψη με τις περισσότερες αρνητικές δυναμικό .... έτσι ακόμα κι αν ur vbs αύξηση u decreasin μόνο αντίστροφη προκατάληψη του u δίοδος θεωρούνται μεταξύ πηγής και του σώματος .... u δεν μπορούμε να πούμε wil να υπάρξει αύξηση στην τρέχουσα, λόγω της ροής από το σώμα για να πηγή .... εξηγήσει με εάν κάνω λάθος .....

Δεν sohiltri δεν σκέφτεστε με λάθος τρόπο .....Το μεγαλύτερο μέρος δεν μπορεί να συνδεθεί με το χαμηλότερο δυναμικό που είναι διαθέσιμο στο κύκλωμα σας .......

Στο ψηφιακό σχεδιασμό μπορούμε να το συνδέσετε με την πηγή (όπου μπορεί να υπάρχουν κάποιες δυνατότητες) για να αποφευχθεί η αύξηση του vt ...

Σε αναλογική σχεδιασμού είναι να θέσει τις ελάχιστες πιθανές σημείο του κυκλώματος ......
Ελπίδα ότι έχω δίκιο ....

Ναι δεξιά .... έτσι σε αναλογική ακόμα είναι σε αντίστροφη ..???? προκατάληψη τότε πώς ρεύμα θα ρεύσει ...

φυσικά σημερινή δεν θα κυκλοφορούν μεταξύ χύδην και πηγή ...... Whats αμφιβολία σας ....

όταν vbs είναι incresed ρεύμα ρέει από το χύμα με την πηγή η οποία στη συνέχεια από διαρροή ........Μπορώ να πω ότι, όπως ότι μπορώ να την αναλάβει έτσι .......Απάντηση ur στη θέση σας τα προηγούμενα ..... τότε ακόμα και αύξηση των VBS δεν θα επιτρέψει καμία ροή ρεύματος ... τότε πώς οι αυξήσεις ταυτότητα?

Δεν σκέφτομαι ότι δεν παίρνετε το σημείο μου ....

Μπορεί να υπάρχει καμία ταυτότητα, μετά το σχηματισμό κανάλι ..... λοιπόν υποθέσουμε υπάρχει κάποια ταυτότητα και τώρα την εφαρμογή ορισμένων vbs τότε Id θα αυξηθεί .....Thats γιατί είπε ...

"Όταν vbs είναι incresed ρεύμα ρέει από το χύμα με την πηγή η οποία στη συνέχεια από διαρροή ........ μπορώ εγώ να πω ότι, όπως ότι μπορώ να την αναλάβει έτσι ......."

Να παίρνετε την εικόνα τώρα ....

Γεια σου πώς θα συμβεί κάτι τέτοιο ...την αύξηση της VBS μπορεί να αυξήσει το τρέχον μόνο μεταξύ χύδην και πηγή ...το πώς θα μπορούσε αυτό να ληφθεί από τη διαρροή ...όπως differnt δυνατότητες που εφαρμόζονται μεταξύ της πηγής για την αποστράγγιση και την πηγή για τη χύδην ...

Αν αναλύσει σωστά μπορείτε να βρείτε ότι η τάση πύλη και η τάση σώμα είναι αντίθετη πολικότητα και ως εκ τούτου, το τερματικό σώμα αποτελεσματικά βοηθήματα σε αύξηση του βάθους του καναλιού και ουσιαστικά λειτουργεί ως ένα άλλο, δηλαδή πύλη backgate ...αυτό οδηγεί σε αύξηση της ταυτότητα ...

Είναι αυτό εντάξει με u sohiltri ....εγώ ελπίδα u πάρετε το σημείο τώρα ...

Anand,

U θέλω να πω tht εξετάσει NMOS ... πύλη εφαρμόζεται θετικές δυνατότητες για .... σχηματισμό κανάλι και, επομένως, αντί για το σώμα connectin την πηγή έτσι vbs = 0 ..... έχουμε συνδέσει το σώμα με θετική δυνητική πηγή wrt .. έτσι αύξηση της VBS ...... τώρα τόσο το σώμα όσο και την πύλη βρίσκονται στο ίδιο δυναμικό ..... αυτό με τη σειρά του θα μειώσει το βάθος του καναλιού ....

Είμαι σε σύγχυση ... παρακαλώ διορθώστε με .....

στην περίπτωση των πυλών NMOS εφαρμόζεται θετικός ...πηγή εφαρμόζεται αρνητική και έτσι τερματικό όργανο θα πρέπει να εφαρμόζονται πιο αρνητικές από αυτό για να backbias την πηγή σώμα δίοδο ....πράγμα που σημαίνει ότι η αρνητική δυναμικού σε τερματικό σώμα είναι gonna προωθήσουμε πιο επιβάρυνση προς το κανάλι περαιτέρω υποβοήθηση του σχηματισμού κανάλι ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back