πύλη του οδηγού και του κυκλώματος προστασίας για IGBT.

A

aliraza786

Guest
Είμαι χρησιμοποιώντας 80N60 IGBT να οδηγεί επαγωγικό φορτίο μου 6ohm αντίσταση .. i χρήση 4N25 optocoupler να οδηγείτε πύλη i χρήση 20 βολτ για παροχή πύλη ... τάση του συστήματος είναι 300volts DC .. i δώσει παλμό στην πύλη του IGBT για 100ms μόνο ... κύκλωμα μου δουλεύει μια χαρά, αλλά μετά από σχεδόν 1,5 IGBT ημέρα καίγονται τώρα συλλέκτη και εκπομπού είναι βραχυκυκλωμένο στο εσωτερικό ... i χρησιμοποιούν snubber κύκλωμα και ελεύθερη τροχοκίνηση δίοδο για την προστασία .. αλλά και πάλι δεν IGBT ... καλοσύνη να με καθοδηγήσει πώς μπορώ να βελτιώσω οδηγός πύλη μου και την προστασία των κυκλωμάτων χάρη :)

Γεια aliraza, Για την οδήγηση του IGBT είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε IR2110 μπορεί να λειτουργήσει μέχρι 500v στην υψηλή πλευρά. είναι το φορτίο σας ένα μοτέρ αν ναι τότε θα πρέπει να ενσωματώσει ομαλή εκκίνηση στο κύκλωμα. επισυνάπτεται δελτίο. ani αφορά

Μήπως η υπερθέρμανση IGBT προτού καταστραφεί; Ήταν το κύκλωμα λειτουργεί για το σύνολο των 1,5 ημερών; Σε γενικές γραμμές, για προστασία, μια πύλη για την αντίσταση εκπομπό εν παραλλήλω με μια zener θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί.

ευχαριστώ για την πρότασή picgak i αποφάσισε να χρησιμοποιήσει πρότεινε τσιπ σας :) tahmid κύριε περιμένω για σας ... ευχαριστώ για την απάντησή σας ... θ αλλάξουν απλά για 100ms έτσι ώστε να μην θερμότητα .. όταν εύρυθμη λειτουργία .. θ αλλάξουν πολλές φορές σε 1,5 μέρες ... Δεν όλη την ώρα ... και κάτι ακόμα i αποφάσισε να χρησιμοποιήσει IR2110 τσιπ πολλοί άνθρωποι είπαν ότι είναι πολύ δύσκολο να οδηγήσετε τη στιγμή είμαι μελετώντας τις σημειώσεις εφαρμογής. Μπορώ να χρησιμοποιήσω μόνο υψηλή πλευρά του οδηγού για κύκλωμα μου.; i πράγμα υψηλή πλευρά του οδηγού είναι καλύτερο για επαγωγικά φορτία .. τι γίνεται με αυτό το κύκλωμα θα το βρείτε στο δίχτυ .. ποια είναι η χρήση του κυκλώματος σφιγκτήρα.; το ότι μια καλύτερη κύκλωμα για να το οδηγήσεις.; [COLOR = "ασημένια"] --- Ενημερώθηκε --- [/color] να με βοηθήσει ευγενικά τον υπολογισμό IR2110 εκκίνησης straping πυκνωτή ..

Γεια aliraza, η γνώση μου θεωρία είναι περιορισμένη είμαι πιο δεμένοι με την πρακτική, νομίζω ότι ο κ. Tahmid μπορεί να σας καθοδηγήσει καλύτερα στη θεωρία, κάθε τρόπος είμαι επισυνάπτοντας ένα άλλο δελτίο ελπίζω ότι μπορεί να λύσει το πρόβλημά σας bootstrap πυκνωτή. αν μπορείτε να δημοσιεύσετε την το κύκλωμα που χρησιμοποιείται στο στάδιο IGBT οδηγός που χρησιμοποιήσατε νωρίτερα μπορούμε να βρούμε τη λύση για αυτό. ani αφορά

Η εν λόγω αίτηση έχει υποβληθεί ως διακόπτης χαμηλής πλευρά παράλληλα θέματα και ως εκ τούτου δεν θα χρησιμοποιήσει εκκίνησης ... IR2110 μπορεί ακόμη να χρησιμοποιηθεί ως διακόπτης χαμηλής πλευρά.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back