πρόταση σχεδίου ....

M

MSRA

Guest
Γειά.
plz προτείνω εγώ οποιοδήποτε σχέδιο σχετιζόμενο με ανακοίνωση της ......
ή μπορεί να ελέγχει κάθε πράγμα από το κινητό μου ... με κεραία ...
αποστολή αυτόματο μήνυμα ή αυτόματης κλήσης ή του έργου όπως αυτό ...
Είμαι φοιτητής και δεν εμπειρογνώμονα niether ένα beginer έτσι sugest μου διατηρώντας αυτό κατά νου ...
ευχαριστώ

Α.Ε.,
Εντάξει μπορώ να σας δώσω μια ιδέα του σχεδίου επικοινωνίας, αλλά νομίζω ότι πρέπει να είναι το έτος αποφοίτησης.
είναι το μόντεμ DSL-είναι ένα πολύ ισχυρό πρόγραμμα.
Αν θέλετε πάλι διστάσετε να ρωτήσετε.
Salam.

Παράθεση:μπορεί να ελέγχει κάθε πράγμα από το κινητό μου

u σημαίνει ότι για begineer μόνο και δεν προβλέπεται στο
μεταπτυχιακός φοιτητής .... σωστό;

Ναι ξέρω φοιτητής ura και u είπε u δεν είναι αρχάριος ....αλλά ur ζητώντας για μια ιδέα του έργου δεν με έναν τρόπο ενδιάμεσα φοιτητής θα πρέπει να ζητούν ....u μου φάνηκε αρχάριος ....εάν u παρακαλώ πείτε μου για yr επίπεδο στην πλευρά της επικοινωνίας και πόσο do u γνωρίζουν τότε μπορεί να είναι ι ή άλλοι θα είναι πιο χρήσιμη ....im, επίσης, ένα προπτυχιακό φοιτητή ... γι 'αυτό αναφέρεται το άρθρο αυτό να u εαυτό μου διατήρηση επί yr πλευρά .....u δεν έχουν πει yr επίπεδο ... πώς μπορούμε να μαντέψει για yr κατανόηση;;;....φοιτητές είναι επίσης αρχάριους ....φοιτητής ima αλλά ima αρχάριος ....

από τον τρόπο γιατί δεν u ελέγχει το άρθρο σας και δείτε αν αρχάριος ura ή δεν ??...Έχω αυτό που για τον ίδιο λόγο ....Νόμιζα ότι u θα πρέπει να ελέγχουν πρώτα το u ευκολότερος τρόπος για να κάνουμε ένα τέτοιο σχέδιο και εάν u πιστεύω ότι είναι πολύ εύκολο και δεν του yr επίπεδο, τότε άλλοι είναι επίσης εδώ για βοήθεια u. ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back