πρόταση για την μεταπτυχιακή εργασία

N

news

Guest
Do sieci trafiła androidowa odpowiedż na ostatnią serię reklam iPhone'a 4, rozpoczynającą się hasłem "Jeśli nie masz iPhone'a, to...".

Read more...

helo ... εγώ πλάνισμα να συνεχίσει master μου σχετικά με το σχεδιασμό ψηφιακών IC .. μπορεί να σας προτείνει anyboard ένα καλό τίτλο για το σχεδιασμό ..; ευχαριστώ για σας χρόνο

Τι θα λέγατε για μερικά τεχνητά ευφυείς τσιπ; Ελπίζω αυτό να βοηθήσει.

Η μεταπτυχιακή εργασία εξαρτάται από interst σας και καθηγητής σας πρέπει να την υποστηρίξουμε. Ψάξτε για διατριβή, την οποία μπορείτε να πάρετε τη δουλειά εύκολα. Εάν ενδιαφέρεστε να συνεχίσει Phd στην ίδια περιοχή, ψάξτε για ερευνητικά θέματα όπως, intgerity σήματος, χαμηλής ισχύος, τις μεθόδους συμπίεσης εικόνας και το κ.λπ. Επί του παρόντος, Νάνο Επιστήμης στο VLSI αυξάνεται. Αυτό το είδος της έρευνας υποστηρίζει το Πανεπιστήμιο του Τόκιο ή αμερικανικά πανεπιστήμια .. Έτσι, επικεντρώνονται σε μεταπτυχιακής εργασίας με τους στόχους σας και τις μελλοντικές εργασίες. Τις προτάσεις μου για τη διατριβή master (Αν ψάχνετε για δουλειά μετά την σκλήρυνση κατά πλάκας) είναι, Νέα εφαρμογή αλγορίθμου χρησιμοποιώντας HDL και αποδεικνύουν ότι σε FPGA. Περιοχές κάθε πράγμα καλύπτει Κρυπτογραφία, βίντεο τομέα ή δικτύωση είναι χρήσιμα για να πάρει τη δουλειά εύκολα. Βρείτε την εταιρική, που μπορεί να σας υποστηρίξει στην διατριβή. Interst τους είναι, επίσης, πρέπει να ληφθούν υπόψη για διατριβή σας. Καλή τύχη .. Regards, Sam

χάρη sam .... σας βοηθήσει πραγματικά μου ... στην πραγματικότητα δεν είμαι καλός στο σχεδιασμό διάταξης. Μπορώ να επικεντρώνεται μόνο στην HDL και να τελειώσει με απέδειξε χρησιμοποιώντας FPGA; μπορεί κανείς να δώσει μια ιδέα;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back