πρόβλημα σε avr γ κώδικες

E

engineer khan

Guest
;; τι κάνει τα ακόλουθα μέσα στο πρόγραμμα διασύνδεσης lcd (plz κάποιος να με βοηθήσει αδελφούς)
Code:
 lcd_cmd (unsigned char στοιχείο) {dataport item =? ctlrport = (0

Και οι δύο σας κωδικό κάνουν το ίδιο πράγμα εκτός από την καθυστέρηση (50) στην πρώτη επιχείρηση.

Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι με την πολυπλοκότητα εδώ, ο συγγραφέας του κώδικα προσπάθησε να κάνει ο κώδικας σαφής, αλλά θα μπορούσε να γίνει πιο περίπλοκη στα μάτια ενός άπειρος του. (S) προσπάθησε να τονίσει «RS» και τα κομμάτια «rw» πρέπει να είναι 0 όταν «en» είναι χρονισμένος:
Code:
 ctlrport = (0

τι>, |? σταθεί για σύντομη αυτά plz,,,, λοξοτομώ κατά χρησιμοποιούν τους ίδιους κωδικούς γ όπως για το 8051, όπως έχω δώσει σε προηγούμενο post;;

Έχετε κάνει αναζήτηση για την Γ; Αν δεν θα πρέπει, θα βρείτε πολλές ιστοσελίδες που εξηγούν αυτές.

[QUOTE = μηχανικός khan? 1139411];?? Τι>, | σύντομη στάση για αυτά plz,,,, λοξοτομώ κατά χρησιμοποιούν τους ίδιους κωδικούς γ όπως για το 8051, όπως έχω δώσει σε προηγούμενο post [/quote]> μετατοπίζει το δικαίωμα κομμάτι. Αν ΠΟΡΤΑ = 0b00000001? Αν μετακινούνται προς τα αριστερά γίνεται 0b00000010? Δηλαδή, 1PORTA 8PORTA σημαίνει ότι η τιμή παραμένει η ίδια. | Είναι ένα bitwise OR χειριστή.

Αυτό δεν είναι σωστή η συμπεριφορά που περιγράφεται είναι περιστροφή δεν αλλάξει. Για μια σωστή στροφή από 1 σε byte 0 και δίνει μια αριστερή στροφή με 8 δίνει επίσης 0 αν η αρχική τιμή είναι 1.

Είστε χρησιμοποιώντας τον τελεστή μετατόπισης με λάθος τρόπο γύρω, 1bits ή αξία.

Δεν υπάρχει καμία ενέργεια που εφαρμόζεται σε «ctrlport» στην 1η γραμμή, είναι μόλις φορτωμένο με μια νέα τιμή που ένα '0 'μετατοπιστεί »,« πόσες φορές που εξακολουθεί να είναι ένα '0' en. Στη δεύτερη γραμμή είναι πάλι φορτώνεται με μία νέα τιμή, αλλά αυτή την φορά ORed 3 αξίες. Ενώ η «(0

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back