πρόβλημα με TEXTIO

V

vahidkh6222

Guest
γεια,
Έχω γράψει ένα testbench για VHDL κωδικό μου με TEXTIO, και τώρα είμαι πολύ περίεργη να επιχειρήσετε πρόβλημα ....
σε VHDL κώδικα μου, θ instantiated ένα στοιχείο δύο φορές με διαφορετικές θύρες εισόδου: Σστις και Qin.
για δοκιμή δίνω την ίδια σειρά των εισροών και για τις δύο λιμάνια, και αποτελεί έκπληξη βλέπω διαφορετικά αποτελέσματα από αυτή δύο "ακριβώς το ίδιο" μονάδες!!

i dont ξέρει τι να κάνει ....όταν κάνω τα ίδια πράγματα με ISEgenerated κυματομορφή testbench, παίρνω αλήθεια αποτελέσματα αλλά με TEXTIO παραλείψει ....

Γιατί νομίζετε ότι είναι textio;;Textio απλά μια βιβλιοθήκη

Θέλω να πω, το testbenched που θ αναπτυχθεί με textio ......
επειδή havew δεν υπάρχει πρόβλημα με ΕΙΣΑΙ δημιουργούνται κυματομορφής testbench ...

vahidkh6222 έγραψε:

Θέλω να πω, το testbenched που θ αναπτυχθεί με textio ......

επειδή havew δεν υπάρχει πρόβλημα με ΕΙΣΑΙ δημιουργούνται κυματομορφής testbench ...

είναι τόσο απλό, όπως είπα, θ instantiated 2 ίδια στοιχεία σε μια οντότητα, και θ φορείς εφαρμόζουν τις ίδιες με αυτές, αλλά τα αποτελέσματα (outputs) δεν είναι τα ίδια.αλλά λογικά, και ηθικά, και ιστορικά, αυτά πρέπει να είναι ίδιες ...
Χρησιμοποιώ XILINX ISE7.1 και MODELSIM 6,01 για την προσομοίωση μου.Αυτό το στοιχείο είναι κάποιος συνδυασμός ολοκληρωμένους και shiftregisters που χρησιμοποιούνται για την εφαρμογή ένα κομμάτι ενός δέκτη QPSK ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back