πρόβλημα με sim900 ενότητα

• Thread starter mohamed.elsabagh
  • Start date
M

mohamed.elsabagh

Guest
Αγόρασα το κιτ ανάπτυξης της sim900 ενότητας, αλλά και η ίδια η μονάδα. Έχω συνδέσει τη μονάδα με το κιτ μέσω του συνδέσμου τροφοδοτείται στη μονάδα και πατήστε το πλήκτρο λειτουργίας για περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο και απελευθέρωσης, όπως αναφέρεται στο δελτίο, αλλά ο επικεφαλής της NETLIGHT δεν αναβοσβήνουν σύμφωνα με το δελτίο. Έχω συνδέσει επίσης το laptop μου (windows 7) για το κιτ μέσω usb να σειριακό καλώδιο, και το σειριακό τερματικό δεν μπορεί να συνδεθεί στη συγκεκριμένη θύρα, αν και αν μπορώ να αποσυνδεθεί το κιτ και αφήστε το καλώδιο να κρέμεται από τον υπολογιστή, μπορεί να συνδεθεί κανονικά και μπορώ να κάνω το τεστ πίσω βρόχο. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη μονάδα ή έχασα ένα βήμα, χρειάζονται βοήθεια.

Είχα παρόμοια προβλήματα να ξεκινήσει με: Δεν είναι όλα τα modules autobaud σωστά. Δοκιμάστε να ρυθμίσετε την σειριακή θύρα ποσοστό έως 9600. Είναι ένας έχει τοποθετηθεί κάρτα SIM εκεί; δεν θα πάρετε την netlight εκτός αν υπάρχει.

u πρέπει πρώτα να ελέγξετε την simcard εάν το u δεν τοποθετήσετε σωστά την simcard netlight δεν αναβοσβήνουν .. και u πρέπει να ελέγξετε αν το διοικητικό συμβούλιο περιέχουν επίπεδο αλλάζει κύκλωμα (όπως MAX232), με την αλλαγή από το επίπεδο κυκλώματος του δεν συνδεθεί με τον υπολογιστή. αν συμβούλιο έχει MAX232 ή κάτι άλλο, u πρέπει να ελέγξετε το ρυθμό baud.

Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι ότι η μονάδα είμαι με τη χρήση δεν είναι συμβατή με την EVB, είμαι χρησιμοποιώντας sim900 TE-γ

EVB είναι συμβατό με sim900 καμία αμφιβολία γι 'αυτό

Αγόρασα το simmodule sim900-ΤΕ-C_V1.02 και η EVB είναι sim900-EVB-V1.01 σύμφωνα τόσο με εκχώρηση καρφίτσα δελτία δεν έχουν το ίδιο, έτσι νομίζω ότι αυτό ήταν το πρόβλημα, εγώ θα πρέπει να αγοράσει μια άλλη μονάδα συμβατή με την EVB Έχω δίκιο; [COLOR = "ασημένια"] --- Ενημερώθηκε --- [/color] Έχω ελέγξει άλλα θέματα, επίσης, νομίζω ότι δεν είμαι ο μόνος που αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα http://www.edaboard.com/thread220863. html , δεν ξέρω ποια μονάδα θα πρέπει να πάρω για να δουλεύουν μια χαρά με την EVB κάθε οργανισμός μπορεί να με βοηθήσει; Θέλω να το αγοράσει από την Κίνα

παρακαλώ χρειάζομαι βοήθεια, κάποιος μπορεί να με βοηθήσει;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back