πρόβλημα με το RTC ds1307 και 8051

H

hassan ali

Guest
hi ,,,,,,,,,,,,, συγγνώμη για τα αγγλικά μου. Έχω ένα μεγάλο πρόβλημα που έχει δημιουργήσει το έργο μου (συνδέστε το με 89s52 ds1307), αλλά είμαι αντιμετωπίζει ένα μεγάλο πρόβλημα, και είμαι σίγουρος ότι του firmware, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα στο hardware και δεν μπορώ να το καθορίσουν, βλέπω μια παράξενη πράγμα όταν συνδέω τη μπαταρία βρήκα ότι (pin 7) είναι συνδεδεμένο με το έδαφος, εφόσον υπάρχει ένα πρόβλημα εδώ ???,, είναι εδώ το έργο μου και υποθέτω ότι υπάρχει κάτι που λείπει ή να αντικατασταθεί σε συνδυασμό hardware. Λυπούμαι γιατί είμαι αρχάριος στο RTC και χρειάζομαι βοήθεια εδώ επισυνάπτεται φωτογραφία μου. http://images.elektroda.net/12_1309288290.png

όταν συνδέω τη μπαταρία βρήκα ότι (pin 7) είναι συνδεδεμένο με το έδαφος, εφόσον υπάρχει ένα πρόβλημα εδώ ???
Pin 7 του ds1307 είναι το αποτέλεσμα και ανάλογα με τη ρύθμιση μπορεί να δώσει παλμούς ρολογιού αλλά είναι επίσης ένα ανοικτό εξόδου διαρροή έτσι θα πρέπει να έχετε μια αντίσταση pullup από καρφίτσα 7 έως τις Vcc να λειτουργήσει σωστά. Η 1NF πυκνωτές στην MCU κρύσταλλο είναι επίσης περίεργο, υποθέτω ότι χρησιμοποιείτε μια σωστή χαμηλή τιμή πυκνωτή υπάρχει Alex

Προς το παρόν, ξεχάστε καρφίτσα [7] .. εκτός αν χρειάζεστε πραγματικά ένα τετραγωνικό κύμα συγχρονισμένη με το χρόνο .. και BTW, είσοδος P2.3 έχει εσωτερική pullup .. Οι κύριες συνδέσεις μεταξύ της CPU και το RTC είναι οι 2 I2C γραμμές, και τους έχετε .. Όσον αφορά πάει διάφορα στοιχεία, τα καπάκια των κρυστάλλων είναι η μεγάλη και η επαναφορά καπάκι είναι μικρό .. Οι πιο κοινές αξίες για τα κρυστάλλινα καπάκια είναι περίπου 33pF (υπόκεινται σε κρύσταλλο), και η επαναφορά της ΚΓΠ θα πρέπει να είναι όχι μικρότερη από 1uF (1-10UF) .. : Wink: IanP

Χρησιμοποιήστε 22 ή 33pF πυκνωτή για τα κρυστάλλινα στο χειριστήριο. για επαναφορά χρήση 10uf/63V, αντίσταση στην αλλαγή 10k .. θέσει τον κωδικό σας εδώ .......

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back