πρόβλημα με τον υπολογιστή μου

L

leunglhz

Guest
επιτραπέζιος υπολογιστής μου δεν είναι εμφάνιση, οι μαύροι οθόνη έξω όταν διακόπτες του σχετικά.

ξέρει κανείς τι συμβαίνει;Μάλλον εκεί είναι υπ λάθος με τη θύρα I / O.

και όπου μπορώ να βρω διάγραμμα του κυκλώματος της μητρικής πλακέτας;(a7n266-VM)

thx

Θα ήθελα να ελέγξετε την παρακολούθηση καλωδίων και στη συνέχεια τάσεις παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.Αυτό είναι ως επί το πλείστον αναξιόπιστα τμήματα του συστήματος όπου η αποτυχία είναι πιο δυνατή.

Γεια σου, ακόμη και έχω την ίδια μητρική πλακέτα .. Asus A7N266-VM και τυχαίνει να την υπηρεσία εγχειρίδιο πολύ .... αλλά δεν είναι ένα μαλακό αντίγραφο ....

Αντιμετώπισα αυτό το πρόβλημα με την οθόνη και θ debugged χρησιμοποιώντας το BIOS ... Τώρα εάν u ΔΕΝ είναι έμπειρος χρήστης τότε δεν συνιστάται για το u να πάει στο BIOS .... άλλο η απάντηση βρίσκεται στο BIOS ...

Πρώτον αυτό το πρόβλημα θα είχε συμβεί εάν u έχω προσθέσει ένα .... κάρτα γραφικών σας ή με γραφικά τσιπ οδηγοί είναι ψημένα ....

Εάν u έχω μια κάρτα γραφικών (ένας εναλλακτικός τρόπος για να εμφανίσετε το περιεχόμενο στην οθόνη), τότε u πηγαίνετε στο bios και επιλέξτε τη ρύθμιση βίντεο για AGP ...

Εάν u dont έχει μια κάρτα γραφικών τότε I guess u ζητήστε από κάποιον να της δανείσει και δοκιμάστε αυτό το πείραμα ... Με αυτό το willl u καταλάβουμε αν η μητρική πλακέτα σας είναι ελαττωματικό ή δεν είναι ...
U τότε μπορεί να πάει για να ελέγξετε τα καλώδια και συνδέσεις με άλλες ....Ελπίζω ότι αυτό βοηθά ... Cheers ...

i η δοκιμή με άλλη οθόνη και καλώδιο, αλλά αποστακτήρες δεν λειτουργεί.

Πραγματικά δεν έχω εμπειρία με το Bios.

Σκέφτομαι την αντικατάστασή της με μια νέα κάρτα γραφικών, και έχω μια παλιά κάρτα γραφικών (δεν είναι σίγουρος αν λειτουργεί ακόμα).

Ι συνδεθεί η κάρτα του, αλλά δεν υπάρχει ακόμη οθόνη.Χρειάζεται να αλλάξετε τις ρυθμίσεις βίντεο στο Bios; αλλά πώς μπορώ να το κάνω με κάθε απεικόνιση στην οθόνη.

Thx

Μαύρη οθόνη - κάνει το σύστημα να φέρει κανένα σημάδι ζωής;Ίσως τροφοδοσίας του υπολογιστή είναι εντελώς νεκρός.

Μήπως είναι δουλειά για μια στιγμή και τώρα είναι σπασμένα, ή είναι ένα νέο σύστημα που δεν λειτούργησε ποτέ;

Εάν είναι ένα νέο σύστημα, έχετε το εγχειρίδιο της μητρικής πλακέτας, και έκανε να ακολουθήσετε τις οδηγίες εγκατάστασης;
http://support.asus.com/download/download.aspx?modelname=A7N266-VM

Πρόκειται για ένα παλιό υπολογιστή (~ 5 χρόνια)

Το μαύρο μόλις ξαφνικά «έξω» μία ημέρα.

Θα δοκιμαστεί το τροφοδοτικό σε άλλο υπολογιστή και λειτουργεί.

Εδώ είναι η απάντηση του υπολογιστή, όταν η συσκευή είναι ενεργοποιημένη

Οι ανεμιστήρες ενεργοποιημένη
Η μητρική ανταποκρίνεται στη Φωνή "beap" μία φορά.
Δεν προφανείς υπερθέρμανση στη μητρική πλακέτα.

Thx

η μητρική υπάρχει το όνομα της εταιρείας οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με οθόνη.όταν δύναμη στον υπολογιστή;

αν μη τι, τότε δοκιμάστε το.

αφαίρεση καλώδιο από τον υπολογιστή και στη συνέχεια αφαιρέστε όλα τα καλώδιο από τη μητρική πλακέτα και σκληρό δίσκο-cd-dvd-rom-τροφοδοτικό και στη συνέχεια, καθαρίστε μητρική πλακέτα και να δώσει λίγο φως θερμότητας από τον στεγνωτήρα μαλλιών στο διοικητικό συμβούλιο της μητέρας refix τότε όλα καλώδιο.

να είναι προσεκτικοί θα πρέπει να τηρούν όλα τα θυμόμαστε connectore καλώδιο εκεί που ήταν.ή χρειάζεστε εγχειρίδιο της μητρικής πλακέτας βιβλίο ..wbr

Δεν υπάρχει τίποτα στην οθόνη όταν η συσκευή είναι σε

Έχω ήδη αφαίρεση όλων των σκόνη στη μητρική πλακέτα, αλλά εξακολουθεί να μην λειτουργεί

Έχετε δοκιμαστεί την οθόνη σε ένα διαφορετικό μηχάνημα;

Μπορείτε να ακούσετε το σκληρό δίσκο σας σε λάκτισμα;(αν και η οθόνη πρέπει να εμφανίζει κάτι πριν συμβεί αυτό έτσι κι αλλιώς).

Δοκιμάστε την εκκαθάριση των CMOS (συνήθως ένα jumper που βρίσκεται δίπλα από την μπαταρία).

Thx

μπορούσε να σας εξηγήσω λίγο περισσότερο για "CMOS εκκαθάριση", διότι δεν είμαι βέβαιος πώς να το κάνουμε αυτό

Ελέγξτε μητρικής σας εγχειρίδιο.Υπάρχει ένα jumper για κύρια σκάφους σας που σχετίζονται με CMOS.βρείτε και όταν ο υπολογιστής είναι απενεργοποιημένο, αλλά να είναι έξω και το βάζουμε πάλι στο χώρο.CMOS σας θα πρέπει να εκκαθαριστούν.

Όλες οι beaps αναφέρεται σε κάτι.Θα πρέπει να αναφέρω στο Bios.Οι ήχοι μπιπ είναι η ακουστική ένδειξη του προβλήματος.
Εάν ηχεί μια φορά, τότε Α θα είναι το πρόβλημα, εάν δύο φορές μπιπ, τότε Β θα είναι το πρόβλημα, αν τρεις φορές μπιπ, τότε C θα είναι το πρόβλημα και ούτω καθεξής.
Αυτά τα ηχητικά σήματα είναι όλα σαφή ένδειξη της αφήγησης του χρήστη σχετικά με το πρόβλημα αυτό είναι.Αν δεν έχετε ένα εγχειρίδιο, ελπίζω ότι θα μπορούσατε να βρείτε το εγχειρίδιο δεξιά από το internet.Check τι ηχητικά σήματα στα οποία αναφέρεται το πρόβλημα, τότε μπορείτε να καρφίτσα σημείο το πρόβλημα.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back