E
ermtariq
Guest
Hi all,
Είμαι εργασίας οδήγησε στην οθόνη του έργου,
Χρησιμοποιώ AT89S53 (8051) για τον προγραμματισμό (Keil C).από τις τελευταίες τρεις ημέρες θ
π. αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με την επικοινωνία.Θέλω να επικοινωνούν PC σε LED
υπάρχει ένα άλλο IC επί του σκάφους μου έδωσε, ότι είναι MAX1487 και υπάρχουν μόνο δύο conneting σύρμα (RXD, TXD) σε αυτό.connectint iam μόνο δύο καλώδια από το λιμάνι com.
πρόβλημα είναι ότι δεν είμαι σε θέση να διαβάσει ή να γράψει δεδομένα από SBUF ακόμη Keil διορθωτής θα γράψω, αλλά δεν υπάρχει ανταπόκριση υλικού.progamme ρύθμιση μου για αυτό έχει ως εξής:
void main (void)
(
SCON = 0x50?
ET2 = 1?
TCLK = 1?
RCLK = 1?
C_T2 = 0?
RCAP2H = 0xff? / / Ταχύτητα baud 9600
RCAP2L = 0XB2?
TR2 = 1?
TR1 = 1?
PS = 0?
ES = 1?
EA = 1?
RI = 0?
SM2 = 0?
)
void RXD (void) διακόπτουν 4
(
unsigned char UART_DATA?
εάν (RI == 1)
(
RI = 0?
TR2 = 0?
UART_DATA = SBUF?
)
)
Είναι αυτό το γράφω ???????
SBUF δεν λειτουργεί καλά.
υπάρχει καμία προγραμματική σφάλμα Παρακαλούμε να με βοηθήσει να δικαίωμα να
Έχω επιπλέον κωδικός για την εμφάνιση charcter την οδήγησε σε συνάρτηση main () καθώς και RXD ().σας στέλνω μόνο τις ρυθμίσεις.
υπάρχει Υποχρεωτικό των reg52.h, reg53.h, regs58.hi έχουν συμπεριλάβει τα δύο πρώτα στον κώδικα.
δεν υπάρχει σωστή απάντηση από την ηγεσία.Πιστεύω ότι υπάρχει λάθος ανακοίνωση από τον υπολογιστή να MAX1487 ή MAX1487 να μικροελεγκτή !!!!!!!
Παρακαλούμε να με βοηθήσει αν έχετε ιδέα της MAX1487 σχέση καρφίτσες με μικροελεγκτή.
Είμαι χρήση 9600, Ν, 8,1.
Είμαι εργασίας οδήγησε στην οθόνη του έργου,
Χρησιμοποιώ AT89S53 (8051) για τον προγραμματισμό (Keil C).από τις τελευταίες τρεις ημέρες θ
π. αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με την επικοινωνία.Θέλω να επικοινωνούν PC σε LED
υπάρχει ένα άλλο IC επί του σκάφους μου έδωσε, ότι είναι MAX1487 και υπάρχουν μόνο δύο conneting σύρμα (RXD, TXD) σε αυτό.connectint iam μόνο δύο καλώδια από το λιμάνι com.
πρόβλημα είναι ότι δεν είμαι σε θέση να διαβάσει ή να γράψει δεδομένα από SBUF ακόμη Keil διορθωτής θα γράψω, αλλά δεν υπάρχει ανταπόκριση υλικού.progamme ρύθμιση μου για αυτό έχει ως εξής:
void main (void)
(
SCON = 0x50?
ET2 = 1?
TCLK = 1?
RCLK = 1?
C_T2 = 0?
RCAP2H = 0xff? / / Ταχύτητα baud 9600
RCAP2L = 0XB2?
TR2 = 1?
TR1 = 1?
PS = 0?
ES = 1?
EA = 1?
RI = 0?
SM2 = 0?
)
void RXD (void) διακόπτουν 4
(
unsigned char UART_DATA?
εάν (RI == 1)
(
RI = 0?
TR2 = 0?
UART_DATA = SBUF?
)
)
Είναι αυτό το γράφω ???????
SBUF δεν λειτουργεί καλά.
υπάρχει καμία προγραμματική σφάλμα Παρακαλούμε να με βοηθήσει να δικαίωμα να
Έχω επιπλέον κωδικός για την εμφάνιση charcter την οδήγησε σε συνάρτηση main () καθώς και RXD ().σας στέλνω μόνο τις ρυθμίσεις.
υπάρχει Υποχρεωτικό των reg52.h, reg53.h, regs58.hi έχουν συμπεριλάβει τα δύο πρώτα στον κώδικα.
δεν υπάρχει σωστή απάντηση από την ηγεσία.Πιστεύω ότι υπάρχει λάθος ανακοίνωση από τον υπολογιστή να MAX1487 ή MAX1487 να μικροελεγκτή !!!!!!!
Παρακαλούμε να με βοηθήσει αν έχετε ιδέα της MAX1487 σχέση καρφίτσες με μικροελεγκτή.
Είμαι χρήση 9600, Ν, 8,1.