προσαρμοζόμενο ισοσταθμιστή κωδικούς + matlab

P

popat_panjaru

Guest
γεια σε όλους αυτή τη στιγμή κάνει im τελικό σχέδιο εξάμηνο μου σχετικά με τα συστήματα τηλεπικοινωνιών και Im που προσπαθεί να impletement τέτοια συστήματα σε MATLAB όπως ............ ----- Ομιλία recognisam σύστημα ----- ακύρωση ηχούς ----- DTMF Γεννήτρια ----- GMSK διαμόρφωση και demodualtion μορφοποίηση έκρηξη ----- μπορεί κανείς να μου στείλετε μια σύνδεση από όπου μπορώ να κατεβάσω αυτό το κώδικα; ή οποιαδήποτε βοήθεια που θα με οδηγήσει στη λήψη της τελικής εργασία εξαμήνου μου;

1 - Έχετε την υποχρέωση να χρησιμοποιήσει matlab; αν ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Simulink; εάν δεν υπάρχει γιατί δεν χρησιμοποιείτε LabVIEW; 2-Ποια είναι η περιοχή που θέλετε να δουλέψω πάνω του;

Γεια σου, δεν είμαι σίγουρος, όπου u θα πάρει το κωδικό .. αλλά μπορεί σίγουρα να δώσει κάποιες συμβουλές για ur έργο. το πολύ βασικό λόγο για ένα φοιτητή επικοινωνίας ή μηχανικός να κινηθούν προς Matlab, είναι πλούσιο σύνολο της επικοινωνίας του εργαλείου-boxs αποκλειστικά ΜΕΝΤ για την επικοινωνία των συστημάτων. χρήση τους είναι αρκετά εύκολο μόνο εάν το u ξέρει τι ακριβώς u θέλετε να κάνετε με αυτές τις λειτουργίες. οπότε η συμβουλή μου είναι να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε, τι u θέλουν να κάνουν, τότε μόνο απλή εφαρμογή της ενσωματωμένο λειτουργίες και στο τέλος της ημέρας .. u μπορεί να έρθει-με ur δικό του κώδικα. τις καλύτερες ευχές ..

δείτε βασικά i dont ξέρει τίποτα σχετικά με το MATLAB ή LabView .. και i dont ξέρει από πού να αρχίσω; ... ακόμη και Ι dont έχει καμία γνώση σχετικά με τα δύο του λογισμικού; .. u μπορεί οδηγός μου πώς να αρχίσει και τα οποία είναι τα βασικά βήματα που αφορούν στο έργο μου; .. είχα ήδη πει ότι θέλω να κάνω το έργο μου με matlab και θέλουμε να κάνουμε μερικές κώδικα σχετικά με το θέμα μπορεί κανείς να με καθοδηγήσει;

Αυτή η γεννήτρια DTMF και ανιχνευτή χρησιμοποιώντας Goertzels αλγόριθμο σε MATLAB

GMSK διαμόρφωση των αριθμητικών στοιχείων που προκύπτουν από μια τυχαία πηγή, η έξοδος του διαμορφωτή δώσει δύο σήματα, μόνο για επίδειξη, η πρώτη είναι η GMSK σήμα και το άλλο είναι gaussien συχνότητα παλμού σχήμα

Μια συλλογή από demos σε προσαρμοστικές φιλτράρισμα με τη χρήση διαφόρων προσαρμοστικών αλγορίθμων φιλτράρισμα όπως LMS, RLS, NLMS, συχνότητα-domain προσαρμοστικά φίλτρα, φιλτραρισμένο-X LMS, και LMS μπλοκ. Οι εφαρμογές που παρουσιάζονται περιλαμβάνουν προσαρμοστική εξίσωση κανάλι, προσαρμοστική ακύρωσης θορύβου, γραμμικής πρόβλεψης, ενεργό έλεγχο θορύβου, προσαρμοστική βελτίωση γραμμή, και ακουστική ακύρωση ηχούς.

Αυτό GUI χρησιμοποιείται για να αναλύσει το σήμα ομιλίας στην επιλεγμένη περιοχή των 256 δειγμάτων. Όλες ο υπολογισμός βασίζεται στην δειγματοληψία των 8 KHz. Τα 3 πρώτα formants των επιλεγμένων μπλοκ των δειγμάτων που προέρχονται από την LPC-8 συντελεστές. Η θέση του ROI μπορεί να είναι είτε το δείκτη του ένα ή δύο. Αυτή η επίδειξη χρησιμοποιεί το "dualcursor" που αναπτύχθηκε από Scott Hirsch για τη διαδραστική επιλογή σήματος. Μόνο η P-αρχείο για το "dualcursor" παρέχεται εδώ και ο πηγαίος κώδικας θα μπορούσε να κατεβάσει από το MATLAB κεντρικό.

Ομιλητής αναγνώριση είναι η διαδικασία της αυτόματης αναγνώρισης που μιλάει με βάση τις ατομικές πληροφορίες που περιλαμβάνονται στην ομιλία κύματα. Η τεχνική αυτή δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν το ηχείο; φωνή να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά τους και να ελέγχουν την πρόσβαση σε υπηρεσίες όπως φωνητικές κλήσεις, των τραπεζών μέσω τηλεφώνου, τηλεφωνικά κέντρα, βάση δεδομένων, υπηρεσίες πρόσβασης, υπηρεσίες πληροφοριών, φωνητικό ταχυδρομείο, τον έλεγχο ασφαλείας για εμπιστευτικές πληροφορίες περιοχών , και εξ αποστάσεως πρόσβαση σε υπολογιστή

Σας ευχαριστούμε soooooooooooooooo πολύ για αυτό το u κωδικό πραγματικά να με βοηθήσει πολύ ευχαριστώ για άλλη μια φορά Popatlal Panjarawala u θα λάβει 3 σημεία .. BZ έχω κλικ στο κουμπί με βοήθησαν

Έχω κατεβάσει αυτό το γραφικό περιβάλλον για τη μελέτη μου σκοπό bt έχοντας κάποιο πρόβλημα με αυτό .... όταν είχα εγκαταστήσει MATLAB 7.0 μου και όταν τρέχουν GUI μου εκείνη τη στιγμή δεν εργάζεται του ... ακόμη και να εισέρχονται σε αριθμό ή το σήμα προς θόρυβο n δύναμη θόρυβο ... μπορεί κανείς να μου δώσει μια κατεύθυνση πώς λειτουργεί; ... Τι πρέπει να έχετε να κάνετε μετά κλικ σε αυτό το αρχείο FIG και πώς να εισάγετε τον αριθμό μου για να πάρει γραφήματα ???????????.... Popatlal Panjarawala

το γραφικό περιβάλλον που φορτώθηκε δεν λειτουργεί ή i dont ξέρει πώς λειτουργεί του ???????.. μπορεί κανείς να μου πει μετά την εγκατάσταση ενός MATLAB και μετά την εκτέλεση αυτού του αρχείου GUI τι θα πρέπει να πρέπει να κάνω αν θέλω να παίξω μαζί του ?????????.. μπορεί μία να μου δώσει μια κατεύθυνση για το ??????. Popatlal Panjarawala

Γεια σου, Υπάρχει κάποιος που έχει Matlab κώδικα για GMSK modem (όχι Simulink), παρακαλώ! Regards

Πώς μπορώ να ανοίξετε το MDL αρχεία σε gmsk.zip και gmsk_new.zip;;;; ποιος μπορεί να μου πει;

Χρειάζομαι απλά FM, AM matlab κώδικα .. όπως im νέα 2 matlab plz προτείνω εμένα gud βιβλίο

U μπορούν εύκολα να δημιουργούν, AM FM ... με ενσωματωμένο εντολή .. ή πολύ καλά u μπορεί να γράψει τον δικό σας κώδικα ..... βιβλία .... υπάρχουν πολλά διαθέσιμα με βάση την αίτησή σας και την περιοχή ενδιαφέροντος .... ... MATLAB βοηθήσει είναι ο καλύτερος ... u μπορούν να μάθουν γρήγορα από εκεί και όχι lookin σε βιβλία .....

hy μπορείτε να με βοηθήσετε με ένα μεγάλο πρόβλημα. Πρέπει να κάνω για την αποφοίτησή του έργου τα παρακάτω: - πρώτο βήμα: εγγραφή ενός ηχητικού σήματος από το μικρόφωνο-δεύτερο: εφαρμόζεται στο εν λόγω σήμα ένας θόρυβος (τότε ακούστε την θορυβώδη ήχο) τρίτο: φίλτρο που ο θόρυβος χρησιμοποιώντας μια προσαρμοστική ισοσταθμιστή σε matlab? - Τέταρτον: ακούστε την φιλτραρισμένη ήχο. Idont ξέρω αν αυτό είναι απαραίτητο σε matlab, αλλά το πραγματικό έργο Πρώτα θα πρέπει να αλλάξει το ηχητικό σήμα σε δυαδικό κώδικα στη συνέχεια να εφαρμόσει ένα θόρυβο σε ένα κανάλι και τέλος εφαρμόζει τις προσαρμοστικές ισοσταθμιστή, cinvert σε αναλογική και πάλι στη συνέχεια, να ακούσετε χρησιμοποιώντας κάποια ηχεία. Μπορεί κάποιος παρακαλώ να με βοηθήσει με έναν κωδικό ή μια σύνδεση ή τι πρέπει να αρχίσει με; Σας ευχαριστώ.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back