προβλήματα με tc7107 προσομοίωσης

B

B-Nogart

Guest
Γεια σας ¡¡Προσπαθώ να προσομοιώσει το κύκλωμα προεπιλογή φύλλου αυτού του IC Πρωτεύς, αλλά έχουν προβλήματα, διότι τα αποτελέσματα είναι allways σε γκρι χρώμα κατά τη διάρκεια της προσομοίωσης και να αλλάξω τον Vin, αλλά πάντα το ίδιο. Ι dont έχει εμπειρία με Proteus και i dont ξέρω αν κάνω κάτι λάθος. Αυτό είναι το κύκλωμα. thaks για τη βοήθειά σας ¡¡
defaultvui.jpg

[Quote = B-Nogart] hello ¡¡Είμαι προσπαθεί να μιμηθεί το κύκλωμα προεπιλογή φύλλου αυτού του IC Πρωτεύς, αλλά έχουν προβλήματα, διότι τα αποτελέσματα είναι allways σε γκρι χρώμα κατά τη διάρκεια της προσομοίωσης και να αλλάξω τον Vin, αλλά πάντα το ίδιο. Ι dont έχει εμπειρία με Proteus και i dont ξέρω αν κάνω κάτι λάθος. Αυτό είναι το κύκλωμα. thaks για τη βοήθειά σας ¡¡
defaultvui.jpg
[/quote] ποια έκδοση του Πρωτέα σας χρησιμοποιούν σε νέα έκδοση αυτή το σφάλμα έχει διορθωθεί Fragrance αφορά

Είμαι χρησιμοποιώντας Proteus 7.2 SP6. Προσπαθώ να ενημερώσετε και μετά πάλι ¡¡¡χάρη σας Γεια σας και πάλι ¡Προσπάθησα το ίδιο κύκλωμα σε Proteus 9.5 SP3 και τίποτα, ποτέ δεν leds αλλαγή. παρακαλούμε να δοκιμάσετε το αρχείο στο Proteus σας και να μου πείτε; PD-> όταν σταματήσετε την προσομοίωση φαίνονται αυτή μηνύματα: «GND» Pin δεν περιλαμβάνεται στο μοντέλο «OSC1« Pin δεν περιλαμβάνεται στο μοντέλο «OSC2« Pin δεν περιλαμβάνεται στο μοντέλο «OSC3« Pin δεν περιλαμβάνεται στο μοντέλο αυτό είναι φυσιολογικό; Ευχαριστώ για το χρόνο σας ¡¡

Γεια σας ¡i προσπαθώ τώρα με Proteus 7.4 και 7.5 και τίποτα. tha εξόδους των TC7107 είναι allways σε γκρι και LEDs δεν αλλάζουν ποτέ. Αυτή είναι μια σύλληψη του κυκλώματος
againitk.jpg
Παρακαλώ βοηθήστε με ^ ^ χάρη

Προσπάθησα να μιμηθεί τον ίδιο IC, αλλά φαίνεται ότι το μοντέλο για TC7107 δεν λειτουργούν καλά ... Στο φόρουμ υποστήριξης του Πρωτέα αναφέρουν ότι το πρόβλημα έχει καθοριστεί, αλλά μόνο να acces στην ενότητα αναφορά σφάλματος αν tou έχουν έγκυρη άδεια του Πρωτέα ... http://support.labcenter.co.uk/forums/viewtopic.php?f=9&t=1688&p=5468&hilit=7107 # p5468

Αυτό είναι τρελό, είμαι doin `τα ίδια και τίποτα ... Υπάρχει κάποιος που έχει μια νομική μορφή του Πρωτέα και να κατεβάσετε αυτό το σταθερό πρόβλημα απευθείας από labcenter; : Κραυγή:

[/B] μετά τη λήψη ic7107 νέα. Dll, χρησιμοποίησα Proteus 7.7 SP2 μπορεί μία να με βοηθήσει να διορθώσετε κύριε.

Πού μπορώ να κατεβάσω νέα 7107 dll;

όπου για να κατεβάσετε το ic7107new.dll;

[QUOTE = tachakorn? 761,120]. [/B] μετά τη λήψη ic7107 νέα dll, χρησιμοποίησα Proteus 7.7 SP2 μπορεί μία να με βοηθήσει να διορθώσετε κύριε [/quote] Γεια σου?. Μπορείτε να το διορθώσετε, το μόνο που μπορεί να κάνετε είναι να κάνετε σωστή le γεια και χαμηλής τάσης. την κλίμακα Γουίτ RV2 και να θέσει ένα conector eart να καρφίτσα 32, γιατί θα πρέπει να έχετε everting με την ίδια αναφορά. ύστερα από τη μετά το dll και τη βιβλιοθήκη τους φακέλους και τα μοντέλα:. Δ PD. κάποιος μπορεί να προσομοιώσει την lm2907 από 8 ακίδες

Πήρα το πρότυπο αυτό δεν βλάπτει, δεν διαμόρφωσε PIN »OSC2» δεν διαμόρφωσε PIN δεν διαμόρφωσε PIN «GND», το ίδιο PIN πρόβλημα »OSC1», «OSC3» Πώς θα πρέπει να λύσει αυτό: (

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back