προβλήματα με μια διπλή κεραία μπάντα προσομοίωση σε IE3D.

A

Alberich

Guest
Hi όλα, είμαι προσπαθούν να μάθουν IE3D, για την προσομοίωση μιας κεραίας pifa, και για την εκπαίδευση, είμαι προσομοίωση pifas βρέθηκαν σε αντικείμενα και να συγκρίνουν τα αποτελέσματά μου σε αυτό που βρήκε το autors. Δυστυχώς για κάθε pifa I προσομοιώνουν τα αποτελέσματά μου είναι λάθος Δεν ξέρω γιατί. Στην αρχή είχα μια αμφιβολία για τις βασικές παραμέτρους που δεν ορίζεται στα άρθρα, γι 'αυτό προσπάθησε να πάρει εκείνη όπου αυτές έχουν καθοριστεί, αλλά και τα αποτελέσματά μου είναι λάθος. Μπορεί κάποια από Chek τη δουλειά μου εδώ συνημμένο και να μου πείτε ποια είναι τα λάθη μου. THAKS εκ των προτέρων, δικαιολογία για την ενοχλητική I Αιτία. Best Regards.

Γεια σου, Alberich: Δεν είμαι σίγουρος γιατί σκέφτεστε ότι τα αποτελέσματά σας είναι λάθος. Έλεγξα. Όπως είναι, είναι ήδη δεν είναι κακό. Βλέπω ότι υπάρχουν κάποιες διαφορές στο συχνότητες συντονισμού και τα βάθη των συντονισμών. Ωστόσο, οι διαφορές αυτές οφείλονται κυρίως στο γεγονός ότι δεν έκανε χρήση αυτόματου κύτταρα άκρο (AEC). AEC είναι πάντα προτείνεται όταν θέλετε να έχετε αποτελέσματα υψηλής ακρίβειας. Εάν ενεργοποιήσετε την AEC, τα αποτελέσματα που θα ταιριάζει με τα αποτελέσματα από τη βιβλιογραφία πολύ καλύτερα. Έλεγξα κάποιες διαστάσεις της κατασκευής σας και μου φαίνεται όλα τα ελεγχθούν οι διαστάσεις είναι αντίστοιχες προς εκείνες του χαρτιού. Μπορώ να δω ακόμα κάποιες διαφορές στα βάθη των συντονισμών. Ωστόσο, δεν είναι τόσο κρίσιμη, επειδή κάποιες μικρές αλλαγές στις διαστάσεις μπορεί να προκαλέσει τη διαφορά έτσι κι αλλιώς. Θα ελέγξετε τις διαστάσεις για εσάς. Regards.

HI DR JIAN, σας ευχαριστώ για τη βοήθειά μου, αλλά τι γίνεται με τα μηνύματα σφαλμάτων παίρνω: το πρώτο είναι για το στριμμένο poligons, μου λένε ότι θα αφαιρεθεί δεν θα επηρεάζει τα αποτελέσματα; σχετικά με την AEC όταν Chek αυτό, ήταν με 0.002 μέγεθος, ώστε να πάρω ένα μήνυμα σφάλματος που λέει ότι είναι λιγότερο han 1% τόσο το έβαλα σε ένα μέγεθος δίνοντας 1,1% δεν είναι σωστή; ευχαριστώ εκ των προτέρων και δικαιολογία για την ενοχλεί. λαμβάνουν όλες τις απόψεις μου, τις καλύτερες ευχές.

Γεια σου, Alberich: 1. Το μήνυμα της twisted πολύγωνα δεν είναι κρίσιμη κανονικά. Τα περισσότερα από αυτά τα μηνύματα οφείλονται σε πάνω από ευαίσθητες deteciton. Πρόκειται για μια περίπτωση όπως τα εξής: α β α ----- ---- ---- Β α β | | | \ | | / | δ ----- γ δ ---- γ δ --- γ ABCD είναι ένα ξενοδοχείο 4 κορυφή πολυγώνου σε 3D. Εάν τα 4 κορυφές δεν είναι σε ένα αεροπλάνο, πρέπει να το διαιρέσετε είτε σε ένα από τους τρόπους που φαίνεται από τα παραπάνω. Δεν αντιπροσωπεύουν την ίδια δομή όταν χωρίζονται όταν abcd δεν είναι σε ένα αεροπλάνο. Εάν είναι στο ίδιο επίπεδο, που θα εκπροσωπήσει την ίδια δομή δεν έχει σημασία πώς το χάσμα. Λόγω κάποια ευαισθησία στην ανίχνευση, μπορεί να ανιχνεύσει abcd είναι ελαφρώς από ένα αεροπλάνο και στη συνέχεια θα εκδίδει είστε μήνυμα. Κανονικά, δεν είναι κρίσιμη. 2. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε συνήθως AEC δείκτης = 0,1 ή 10%. Μπορείτε να προσαρμόσετε την μικρότερη τιμή για την περιοριστική διάρθρωση της Γάζας. Για τη δομή σας, χρησιμοποιώντας το 1,1% είναι πολύ μικρό. Regards.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back