πρακτικές γνώσεις για την ηλεκτρονική και κυκλώματα

S

ssatyaki

Guest
πώς να πάρει pactical γνώσεις στα ηλεκτρονικά ... im προφανώς νέα!

δείτε αυτό το σύνδεσμο [url = http://www.allaboutcircuits.com/] Όλα για Κυκλώματα: Δωρεάν Ηλεκτρικά Κυκλώματα Βιβλία [/url] Ελπίδα Είναι Hepls

αλλά τι πρέπει να δοκιμάσετε την πρώτη .. (έχω βασικές γνώσεις θεωρίας των ηλεκτρονικών)

προσπαθούν να κάνουν το κινητό κύκλωμα φορτιστή ή απλή ενισχυτή ήχου, τέτοια πράγματα. σύνδεσμο σε προηγούμενο post μου θα σας βοηθήσει. Επίσης, το Google είναι ο καλύτερος φίλος σας Ελπίζω να βοηθάει

Φτιάξτε κάτι που πραγματικά θέλετε. Keith

Γεια ssatyaki, 1) Πρώτη βρείτε χόμπι καταστήματα ηλεκτρονικών κοντά στο σπίτι 2) Διοικητικό Συμβούλιο σας Ψωμί Αγορά, Solder Rod, πολύμετρο, Μεταβλητή τροφοδοσία ρεύματος 3) Αγορά 555 ολοκληρωμένο χρονόμετρο και 741 Τώρα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε ... :-D Ψωμί συμβούλιο απλά κυκλώματα, όπως η λυχνία LED με 555 χρονόμετρο, πειραματιστείτε με διαφορετικές τιμές του πυκνωτή και αντίσταση. Στην πρώτη του προσπάθεια μπορεί να μην λειτουργεί. Το Dont χάνει το ενδιαφέρον και την περιέργεια. κρατήσει πειραματίζεται. Αφού έκανε το LED αναβοσβήνει, θα είναι πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Μετά από να πάρει μια λαβή μπορείτε να πειραματιστείτε με την LDR, δίοδος φωτογραφία, μικρόφωνο, θερμίστορ, Ριντ διακόπτη, Ηχείο, piezo buzzer, Relays, κλπ Build, πείραμα, παρατηρούν, παίζουν .... θα πάρετε μια εμπιστοσύνη, μπορείτε να βοηθήσετε τους άλλους.

Sugestion μου είναι να μάθετε για someting simultators ότι itegrates [Ι] το firmware [/i] και [Ι] hardware [/i] (όπως για παράδειγμα Πρωτέα). Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να φτάσετε ένα καλό επίπεδο γνώσεων πριν συγκεντρωθούν κάποια κύκλωμα στην πράξη. Άλλες beneficits της απόφασης αυτής είναι το γεγονός να είστε σίγουροι έργο σας θα έχουν μια καλύτερη πιθανότητα να εργαστεί εξαιτίας είχε δοκιμαστεί στο παρελθόν. + + +

Νομίζω ότι θα ψάξει για κυκλώματα που προτείνω να αναζητήσετε ηλεκτρονικά περιοδικό Elektor ος καθημερινή πρακτική περιοδικό ηλεκτρονικά κυκλώματα γεμάτο με πλήρη συζήτηση στη συνέχεια, προσπαθήστε να τους μιμηθούμε και να εφαρμόσουν τους στα διοικητικά συμβούλια

Γεια ssatyaki, 1) Πρώτη βρείτε χόμπι καταστήματα ηλεκτρονικών κοντά στο σπίτι 2) Διοικητικό Συμβούλιο σας Ψωμί Αγορά, Solder Rod, πολύμετρο, Μεταβλητή τροφοδοσία ρεύματος 3) Αγορά 555 και 741 χρονόμετρο ολοκληρωμένο Τώρα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε ... Ψωμί συμβούλιο απλά κυκλώματα, όπως η λυχνία LED με 555 χρονόμετρο, πειραματιστείτε με διαφορετικές τιμές του πυκνωτή και αντίσταση. Στην πρώτη του προσπάθεια μπορεί να μην λειτουργεί. Το Dont χάνει το ενδιαφέρον και την περιέργεια. κρατήσει πειραματίζεται. Αφού έκανε το LED αναβοσβήνει, θα είναι πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Μετά από να πάρει μια λαβή μπορείτε να πειραματιστείτε με την LDR, δίοδος φωτογραφία, μικρόφωνο, θερμίστορ, Ριντ διακόπτη, Ηχείο, piezo buzzer, Relays, κλπ Build, πείραμα, παρατηρούν, παίζουν .... θα πάρετε μια εμπιστοσύνη, μπορείτε να βοηθήσετε τους άλλους.
Μεγάλη λύση .. εγώ ήταν ευτυχής όταν έκανα το έργο μου ... Δεν λειτουργεί λέξεις για να εκφράσουν

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back