πραγματοποίηση ενός κυκλώματος με φωτοκύτταρο

Z

ZioToto

Guest
Γεια σε όλους

Πώς μπορώ να κάνω ένα κύκλωμα που μπορεί να αναμεταδώσει σε μια σειρά 200μ ένα σήμα που δημιουργούνται από τη μετατροπή της σε φωτοκύτταρο.

αυτό το μήνυμα πρέπει να είναι μια σειρά παλμών τάσης και μπορούν να κυμαίνονται μεταξύ 0 και 40mV.

μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;;;

Γεια σου,
για μερικές πληροφορίες?>> LASER ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, http://ac6v.com/opmodes.htm
Ραδιοερασιτεχνισμός Laser Communications: www.qsl.net/wb9ajz/laser/laser.htm
Laser συνδέσεις www.qsl.net/wb9ajz/laser/laserweb.html
200m δεν είναι πολύ απλό, αλλά ραδιοερασιτέχνες έχει Rekord αποστάσεις περίπου 50 ρυθμός μεταφοράς δεδομένων km_low ...
Τι είναι το ποσοστό των δεδομένων σας? Ή επιθυμείτε να ομιλία πάνω από 200;
Κ.

Δεν ξέρω ...Θέλω να πω ότι είναι ένα εγχείρημα που έχω να σχεδιάσει αυτό το κύκλωμα ...Σου είπα εγώ ξέρω τα πάντα ...Δεν ξέρω τίποτα για το λέιζερ ...αυτό που ξέρω και έχουν μελετηθεί είναι ιδιαίτερα λειτουργική ενισχυτή και τις εφαρμογές της (σύγκρισης, φίλτρα, κ.λπ.) ...τότε η διαμόρφωση και demodulations (ρωτήστε PSK dpsk ook FSK και ούτω καθεξής ...)

Εντάξει, αλλά τι ακριβώς θέλουν να κάνουν pls;
Μπορείτε να αναζητήσετε / παρτίδα σερφάρετε του σε αυτούς τους συνδέσμους πληροφορίες, δεν του unintelligent να μάθουν κάποια πράγμα με αυτό .-)
Κ.

Έχω να προτείνω ένα κύκλωμα με φωτοκύτταρο που έχει για να στείλει σε 200 το μήνυμα ότι κυμαίνεται μεταξύ των τιμών ...Επιπλέον θα πρέπει να είναι μια σειρά παλμών ...στο τέλος θα πρέπει να προτείνει ένα trasmission δεδομένων ...αυτό είναι όλο ...

Ωστόσο, ευχαριστώ ...Θα εξετάσουμε καλύτερα αυτές τις τοποθεσίες ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back