πρέπει να ξέρετε για ψηφιακή upconverters

R

R110

Guest
Hi all
Πρέπει να ξέρετε για ψηφιακές upconverters (τόσο ζώνη βάσης για RF και IF για upconversion RF).Θέλω να μάθω για τις αρχές της είναι λειτουργία και τα αποτελέσματα αυτού του είδους (σε ψηφιακό πομπό) για τα άλλα μέρη, καθώς και τα αποτελέσματα των άλλων τμημάτων (π.χ. ενισχυτή ισχύος) για upconverter.Η μελέτη για πομπούς DVB-T και επικεντρώθηκε σε αυτό το μέρος.

Γιατί θα πρέπει να το μετατρέψει από ΒΒ στην IF και στη συνέχεια σε ραδιοσυχνότητες, γιατί δεν είναι άμεσα από ΒΒ να RF.in δεύτερη περίπτωση μπορούμε να έχουμε πλήρη ψηφιακή upconverters στη διαμόρφωση της trasmitter και ότι θα ήταν πιο αξιόπιστος (με τη χρήση ψηφιακών φίλτρων) και μπορεί να είναι πιο οικονομική!.αλλά υπάρχει ένα άλλο ερώτημα, γιατί οι περισσότεροι από τους κατασκευαστές πομπού DVB_t χρήση άλλο είδος της διαμόρφωσης (ΒΒ να IF και στη συνέχεια σε περίπτωση RF);Είναι λόγω των τεχνολογικών περιορισμών ή κάτι άλλο;

η χρήση βλέπε έχω πολλές ερωτήσεις σε αυτόν τον τομέα και Ψάχνω για ένα είδος απαλό πρόσωπο για να κατανοήσει.

Εάν είστε ένας, απλά θα ήθελα να ξέρω για να σας αφήσει δεν υπάρχουν περιθώρια για το μηδέν το κεφάλι σας

have a nice χρόνο
Ramin

Θέλω να αναθεωρήσει κάποια από τα βιβλία μου, αλλά το jist του προβλήματος με την δημιουργία-μετατροπή, όπως θυμάμαι από πολύ καιρό πριν, είναι ότι αν δεν περάσουν από μια ενδιάμεση συχνότητα, τότε κύκλωμα μετατροπής σας μπορεί να παρεμβαίνουν με την κεραία (?).Αυτό δεν σας φαίνεται λογικό να μου σε αυτό το σημείο, αλλά είμαι σίγουρος ότι έχει κάτι να κάνει με την ανεπιθύμητη ακτινοβολία.

Αυτό είναι ένα πολύ βασικό πρόβλημα σε όλα τα κυκλώματα RF και αυτό το πρόβλημα υπάρχει από τις αρχές του 1900.Έτσι υποθέτω ότι όλοι οι καλοί ψηφιακή επικοινωνία βιβλίο θα έχει ένα μικρό τμήμα για το θέμα.

Θα πρέπει να βεβαιωθείτε για την ακρίβεια της δήλωσής μου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας αργότερα.

MGPC

Θέλω χάσμα-πλήρωσης (μεταθέτων) έγγραφο.
plz help me.

Ο δεύτερος τρόπος upconverter είναι μηδέν εάν δομή.Είναι ένα πολύ καυτό θέμα στη βιομηχανία.Υπάρχει κάποια πρόκληση με αυτή τη δομή.Θυμάμαι μερικά από αυτά είναι:
1.DC σύζευξη
2.LO διαρροή.
3.απόρριψη παρεμβολών.
κλπ.

Και υπάρχει ένας καλός IEEE χαρτί που εξηγεί όλα τα θέματα που σχετίζονται με τη δομή.Δεν θυμάμαι το όνομα ακριβώς.Αν θέλετε μπορώ να βοηθήσω να βρείτε και ανεβάστε.

χαιρετισμοί

hi dll_embed:

παρακαλείσθε να αποστείλετε το έγγραφο σχετικά με μηδέν αν upconverter και άλλες αναφορές, εάν έχετε.

Γεια σου,

Μετά από αναζήτηση στο φόρουμ, βρήκα αυτό το έγγραφο έχει αποσταλεί.Παρακαλώ ακολουθήστε την παρακάτω διεύθυνση URL για την προαναφερόμενη i χαρτιού.

http://www.elektroda.pl/eboard/viewtopic.php?t=52757&highlight=direct convertion

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back