που έχουν CST στούντιο Suite 2006 εμπειρία;

A

abdoeng

Guest
Hi όλα, έχω πρόβλημα στην προσομοίωση της κεραίας μου, το σύστημα ασταθές (S11 δεν υπερβαίνει -0,00001 dB), έτσι ώστε κάθε πρόσωπο που έχει CST στούντιο σουίτα επαφή εμπειρία μου pls χάρη: κραυγή:

Γεια abdoeng Μπορείτε να εξηγήσετε το σχέδιό σας λίγο περισσότερο ή να ανεβάσετε το αρχείο σας κύκλωμα; Regards

Γεια σου κ. GHz, χάρη Πρώτον, προσομοίωση μεγάλη κεραία υποδοχή, i καθορίζουν όλα τα στοιχεία και την μπάντα και θα υπάρχει συντονισμός, το λιμάνι, στο όριο, όταν αρχίζω προσομοίωση, δεν υπάρχει διάδοσης σήματος, εδώ το αρχείο pls GHz μου απάντηση ώστε να μπορώ να δοκιμάσετε την προσομοίωση

Γεια abdoeng I προσομοιωμένο το σχέδιο που δημοσιεύτηκε. Συνέβη υπάρχει κανένα πρόβλημα, Ι που επισυνάπτεται σας η προσομοίωση timedomain και S11. Υποθέτω ότι το πρόβλημα που έχετε είναι ένα από τα παρακάτω: - Έχετε μια άδεια-αρχείο με δυνατότητα πολλαπλών-υποστήριξη, αλλά το μηχάνημά σας έχει μόνο 1 CPU. Σε αυτή την περίπτωση CST μερικές φορές προκαλεί προβλήματα (διηλεκτρικών είναι μικρότερη). Η λύση είναι να πάτε στο «Παροδική Επίλυση / Προσφορές / Επίλυση» και να «παραλληλοποίηση Χρησιμοποιήστε έως και xxx CPU του« αποεπιλέξτε - Προσπαθήστε να μειώσει τη συχνότητα-σειρά για την προσομοίωση. Αντ 'αυτού προσομοίωση 2-20GHz με ένα πέρασμα, θα μπορούσατε να χωριστεί σε 2 ή περισσότερες διελεύσεις και συνδυάστε τα αποτελέσματα. (Τέλος πάντων: I προσομοίωση που με ένα πέρασμα) Όσον
47_1171965003.jpg
 img ]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back