πολλαπλασιαστές, προσθήκες για την Low Power Design

N

NEGREPONTE

Guest
Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε pls;
Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας

Νομίζω ότι το βιβλίο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ μικροεπεξεργαστή CUICUITS από τον A. Chandrakasan θα σας βοηθήσει πολύ.

NEGREPONTE έγραψε:

Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε pls;

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας

Έχετε οποιοδήποτε έγγραφο σχετικά με προσθήκη και πολλαπλασιαστής για το χρονοδιάγραμμα και παραμέτρων στο χώρο στοιχεία όπως η αριθμητική προσθήκη / πολλαπλασιαστή.
Πότε θ σύνθεση ενός αθροιστή χρησιμοποιώντας βιβλιοθήκη TSMC0.18, η χρονική στιγμή είναι πολύ μεγάλο (i χρησιμοποιώντας DC 2003,06-DC2 έκδοση), είναι περίπου 3.2ns.

horzonbluz έγραψε:

Έχετε οποιοδήποτε έγγραφο σχετικά με προσθήκη και πολλαπλασιαστής για το χρονοδιάγραμμα και παραμέτρων στο χώρο στοιχεία όπως η αριθμητική προσθήκη / πολλαπλασιαστή.

Πότε θ σύνθεση ενός αθροιστή χρησιμοποιώντας βιβλιοθήκη TSMC0.18, η χρονική στιγμή είναι πολύ μεγάλο (i χρησιμοποιώντας DC 2003,06-DC2 έκδοση), είναι περίπου 3.2ns.

γεια, whizkid.Πότε θ σύνθεση σχέδια μου, χρησιμοποιώ συνήθως designware θεμέλια.Αλλά σας πω ότι μπορεί να αλλάξει τους κωδικούς μου για τον περιορισμό των καθυστερήσεων, θα το προσπαθήσουμε.Μπορεί να έχετε κάποια συμβουλή ή ιδέα γι 'αυτό;

horzonbluz έγραψε:

Πότε θ σύνθεση σχέδια μου, χρησιμοποιώ συνήθως designware θεμέλια.
Αλλά σας πω ότι μπορεί να αλλάξει τους κωδικούς μου για τη μείωση καθυστέρηση, θα το προσπαθήσουμε.
Μπορεί να έχετε κάποια συμβουλή ή ιδέα γι 'αυτό;

Αυτό Ph.D wil σας δώσει περισσότερη βοήθεια.
http://arith.cs.ucla.edu/dissertations/dissertation_huang03.pdf

Διαβάστε το προσεκτικά!

γιατί αυξάνουν την αντοχή των πυλών δίσκος μπορεί να μειώσει την καθυστέρηση εις βάρος της περιοχής .., hehe, αρχάριος ma i '!

Νομίζω ότι πρέπει να αλλάξετε την πύλη της τεχνολογίας και τη χρήση πιο γρήγορα, αλλά περισσότερο χώρο απαίτησε πύλες

sxqzj έγραψε:

γιατί αυξάνουν την αντοχή των πυλών δίσκος μπορεί να μειώσει την καθυστέρηση εις βάρος της περιοχής .., hehe, αρχάριος ma i '!

Γεια σου, whizkid.
Έχω διαβάσει ανεβάσει <Datapath σχεδιασμού σας για χαμηλή power> doc.Αλλά εγώ ακόμα δεν ξέρω πώς θα μπορούσα να προσθέσω οδηγίας στην RTL κώδικες σχεδιασμού μου ή να προσθέσετε Synopsys μεταβλητή ή εντολές για να selecct τον πολλαπλασιασμό
ποικιλίες;Για exzample, θέλω να επιλέξετε ένα πολλαπλασιασμό περίπτερο.Πώς να χειριστείτε αυτό;

HI horzonbluz,
Παρακαλώ διαβάστε το designware Userguide και άλλα έγγραφα που σχετίζονται με DW από την πώληση για να δούμε πώς να γράψει την οδηγία μεταγλωττιστή για την επιλογή κατά τη διάρκεια της αρχιτεκτονικής σύνθεσης.Αν u dont έχει designware Userguide μπορώ να φορτώνω ..
Τελευταία επεξεργασία από eda_wiz την 02 Απρ 2006 11:59? Επεξεργάσθηκε 1 φορά συνολικά

Εντάξει, αν έχετε κάποια muanual για οδηγό χρήσης Designware.Παρακαλώ να το ανεβάσετε.Εξακολουθώ να θέλω να μάθω πώς να οδηγίας σχεδιασμού μου χρησιμοποιώντας το επιλεγμένο arithmatic ποικιλίες.
Και περισσότερο, έχω δει <Datapath desing σας για χαμηλή power>.Γνωρίζω ακριβώς την εντολή transform_csa που θα μπορούσε να προτιμούν CSA προσθήκη.

http://www.synopsys.com/products/designware/docs/doc/dwf/manuals/dwug.pdf

try this link
Λυπούμαστε, αλλά θα πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε το συνημμένο

Καλός.whizkid.Έχω dwug.pdf κατεβάσετε το αρχείο και διαβάστε το.Γνωρίζω πώς να το κάνουμε τώρα.Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.

sxqzj έγραψε:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back