ποιο τύπο τρανζίστορ χρειάζομαι; (Εσωτερικό κύμα)

M

mabauti

Guest
Πρέπει να αποκτήσετε την Vout από Vin, τι είδους τρανζίστορ χρειάζομαι;
wavedd1.gif
ΚΥΜΑΤΑ ps ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ αντίστροφο - ένας ή και οι δύο-δεν έχει σημασία

Αυτό θα ήταν η τυχόν εργασία του σχολείου σας; Θα πρότεινα να δοκιμάσετε διαφορετικά τρανζίστορ στο κύκλωμα και να αναλύσει το μέχρι να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είμαι βέβαιος ότι θα μπορούσατε να το λύσει αν προσπαθήσετε.

Αυτό θα ήταν τυχόν εργασία του σχολείου σας;
Όχι, καθόλου! Είμαι βέβαιος ότι είστε πιο έμπειροι από μένα, γι 'αυτό έκανα αυτή την ερώτηση :)

Αν υποθέσουμε ότι η συσκευή οδήγησης του κυκλώματος σας ρωτήσω σχετικά δεν έχει ανοιχτή έξοδο συλλέκτη, από ό, τι θα απαιτούσε δύο τρανζίστορ σε διακριτό λύση. Υπάρχουν δύο επιλογές, αναστρέφοντας και μη αναστρέφουσα. Πιθανώς απλούστερο είναι να χρησιμοποιήσετε μετατροπέα με τρανζίστορ NPN και συλλέκτη θα τροφοδοτήσει βάση άλλου NPN ή PNP. Εδώ είναι σχηματική δείχνει 4 επιλογές. Υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές επίσης.

Περίμενα μια λύση με ένα μόνο τρανζίστορ. Σας ευχαριστώ ούτως ή άλλως :) ps κλικ στο κουμπί helpme

Επειδή έχω κάνει ήδη μια πλακέτα που περιλαμβάνει αυτό το κύκλωμα, και δεν θέλω να το τροποποιήσετε πάρα πολύ

Χρησιμοποιήστε ένα P-channel MOSFET, με Πέμπτο περίπου 6-8 βολτ. συνδέσετε την πηγή του να 10V, πύλη της εισόδου με τον Vi και διαρροή του με το Vo. αφορά

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back