ποια είναι τα πλεονεκτήματα του DFT πάνω DTFT.

W

wajahat

Guest
Γεια χαρά σε όλους, θέλω να ξέρω αν DTFT μπορεί να υπολογιστεί χρησιμοποιώντας DFT τι είναι advantages.One του μπορεί να υπολογίσει το DTFT directly.why να χρησιμοποιήσετε DFT. Οποιαδήποτε απάντηση στο θέμα αυτό θα ήταν χρήσιμη. αφορά wajahat.

Hi, DFT είναι εντελώς διακριτές σε συχνότητα και χρόνο, ωστόσο DTFT είναι μόνο διακριτές στο χρόνο, αλλά continueous σε συχνότητα. DTFT δεν χρησιμοποιείται στην πραγματική ψηφιακή επεξεργασία σήματος, DFT της, η οποία συνήθως υπολογίζεται χρησιμοποιώντας γρήγορων αλγορίθμων που ονομάζονται αλγορίθμων FFT.

jahmad εισηγμένες [παράθεση] DFT είναι εντελώς διακριτές σε συχνότητα και χρόνο, ωστόσο DTFT είναι μόνο διακριτές στο χρόνο, αλλά continueous σε συχνότητα. DTFT δεν χρησιμοποιείται στην πραγματική ψηφιακή επεξεργασία σήματος, DFT της, η οποία συνήθως υπολογίζεται χρησιμοποιώντας γρήγορων αλγορίθμων που ονομάζονται αλγορίθμων FFT. [/Quote] Ξέρω ότι DFT είναι πεπερασμένο για sequences.Now αν DFT χρησιμοποιείται στην πραγματική ψηφιακή επεξεργασία σήματος, πώς υπολογίζεται DFT για άπειρες ακολουθίες ή δεν υπάρχουν άπειρες ακολουθίες σε πραγματικό dsp που υπάρχουν omly στη θεωρία. Οποιαδήποτε εξήγηση των παραπάνω ερωτήματα θα ήταν χρήσιμη. Χάρη wajahat

Το δεύτερό σας ερώτημα (συνολικά απαντηθεί από jahmad) είναι τελείως διαφορετικό από το πρώτο ερώτημα. Ελπίδα thats που πρόθεσή σας. Προφανώς, δεν μπορείτε να ασχοληθεί με άπειρη sequnces στο ιατρείο, το κάνετε πάντα την FT σε περιορισμένο αριθμό δειγμάτων. -Β

Γεια επεξεργασίας σήματος του άπειρου (ή πεπερασμένη και μακράς διάρκειας) σημάτων γίνεται με περικοπή του σήματος με κάποιο γνωστό παράθυρο. Μπορείτε να ψάξετε αυτή τη μέθοδο με την αναζήτηση παράθυρο.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back