ποια είναι η καλύτερη λύση για τη συχνότητα ένα σχέδιο με HFSS

A

andyton110

Guest
Γεια σε όλους, είμαι νεότερα για HFSS. όταν ρυθμίσεις της ανάλυσης, διαφορετικές freqs λύση να πάρει διαφορετικές s11s της κεραίας, και Ι dont kown ποια είναι εντάξει. η οποία θα πρέπει να req επέλεξα για μια μπάντα (100M-200M sweeped εγώ, και εκφράζει την ανησυχία 145M); και ποια είναι η γνώμη σας; Μπορεί κανείς να με βοηθήσει; Ευχαριστώ πολύ.

Γεια σου, νομίζω ότι θα πρέπει να πάρετε τη μέγιστη συχνότητα που έχει συνδεθεί με την αρχική των ματιών, διότι HFSS θα υπολογίσει το πλέγμα του επάνω σε αυτήν την FRQ και θα το χρησιμοποιήσει για τις χαμηλότερες συχνότητες. Ρίξτε μια ματιά στην κεραία προηγμένες εκπροσώπηση για θέματα HFSS V11 που έδωσε Ansoft.you θα πρέπει να βρει την αναζήτηση here.good σύνδεσμο.

Ναι, κατά γενικό κανόνα, χρησιμοποιήστε την υψηλότερη συχνότητα του ενδιαφέροντος, στην προκειμένη περίπτωση 200 MHz. Μείνετε μακριά από το sweep παρεμβολής, η χρήση διακριτών σκούπισμα, που θα λύσουν το μοντέλο σε όλες τις συχνότητες. Παίρνει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα (δεν ξέρω πόσο μεγάλο είναι το μοντέλο σας), αλλά είναι πιο ασφαλής. Δεδομένου ότι αυτό είναι ένα μοντέλο κεραία, βεβαιωθείτε ότι τα όρια ακτινοβολίας σας έχει ρυθμιστεί σωστά. Φιλικά: D

Ευχαριστώ fantomf4 γρήγορο σκούπισμα χρησιμοποιώ πάντα, θα εξοικονομήσετε χρόνο νομίζω. θα προσπαθήσω διακριτό σκούπισμα. PML όριο χρησιμοποιείται και η απόσταση μεταξύ antanna και της PML ήταν 1/10 λ (100M στην τροπική). είναι σωστή; αφορά!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back