περιστροφικό κωδικοποιητή για proteus.needed

A

albert22

Guest
Γεια σου,
Είμαι αρχίζουν να χρησιμοποιούν Proteus στην προσομοίωση ένα μικρό σύστημα με 16x2 LCD, ορισμένα pushbuttons και Περιστροφικοί κωδικευτή.
Μέχρι τώρα δεν μπορώ να βρω ένα μοντέλο για ένα περιστροφικό κωδικοποιητή για το Proteus βιβλιοθήκες.Υπάρχει ένα μοντέλο που μπορεί να λάβει, για κάτι παρόμοιο με αυτό;
http://www.ctscorp.com/components/datasheets/288.pdf
χαιρετισμοί

Γεια σου,
i μην δείτε το περιστροφικό κωδικοποιητή για το Proteus, αλλά πολλά από αυτό το είδος κωδικευτές έχουν Quadrature σήματα εξόδου, και όταν αλλάξετε την κατεύθυνση της αλλαγής του σήματος φάση τί βαθμό 90.Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο παλμό γεννήτρια για την προσομοίωση της Coder.

Proteus ΔΡΑΣΤΙΚΗΣ lib / αντίχειρα SWITCH BCD
ΔΡΑΣΤΙΚΗΣ / αντίχειρα SWITCH HEX

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
Έχω tryied την thumbswitches ως necati είπε, αλλά η παραγωγή δεν είναι μια Quadrature σήμα.Θα μπορούσα να συνδέσετε ένα χορό για τις εξόδους για να το σωστό κωδικό.Αλλά το διακόπτη για να σταματήσει αύξησης / μείωσης που φθάνουν τα όρια.Και αυτό δεν είναι πολύ χρήσιμο για την προσομοίωση των δεδομένων εισόδου.
Είμαι ακόμη προσπαθούν να ρυθμίσετε μερικές γεννήτριες για να το Quadrature όσπρια αλλά εγώ dont δείτε τον τρόπο να δημιουργήσει τις απαιτούμενες όσπρια για την πίεση πάνω / κάτω πλήκτρα.
Μια εναλλακτική λύση θα ήταν χρησιμοποιώντας ένα updown αντιπαραγωγική και χορό, αλλά αυτό απαιτεί περισσότερο κυκλώματα.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back