περίεργα αποτελέσματα postsimulation

L

lhlbluesky

Guest
i χρήσης διαμετρήματος PEX για postsimulation layout μου, αλλά βρίσκω ένα παράξενο πρόβλημα.

για την υπο-κατηγορία Α και υπο-μπλοκ Β, όταν θ απόσπασμα της χωριστής calibreview PEX για την Α και Β, και simualte, τα αποτελέσματα είναι πολύ άσχημη, ψήφισμα από 10bit (presimulation) να 6bit (postsimultion) ή λιγότερο? ενώ, μετά θ κάνω μια subcircuit με Α και Β (για την εκ των: ονομάζεται Γ, Γ περιλαμβάνει δύο υπο-μπλοκ calibreview Α και Β) και προσομοίωση, τα αποτελέσματα βελτιωθεί πολύ, ψήφισμα από 10bit (presimulation) για 8bit (postsimultion) ή έτσι? γιατί;ποιος είναι ο λόγος;

αν θέλω να δω ένα υπο-απόδοση μπλοκ του (για την εκ των: Α) από postsimulation, τότε τι πρέπει να κάνω;εάν εγώ calibreview χρήση των Α και άλλες υπο-μπλοκ με σχηματοποιημένα σε presimulation (δεν parasitics), στη συνέχεια, εκτελέστε προσομοίωση με config testbench, είναι το αποτέλεσμα postsimulation αξιόπιστο;ή οποιοδήποτε άλλο τρόπο διάθεση;

εκτός, αν μπορώ να χρησιμοποιήσω ορισμένα υπο-calibreview μπλοκ »και σχηματικά άποψη των άλλων μπλοκ» στην presimulation, και τρέχω προσομοίωση για ολόκληρο κύκλωμα μου, τότε τα αποτελέσματα αξιόπιστα;

Τέλος, πώς να βελτιστοποιήσει τη διάταξη για την καλύτερη απόδοση του κυκλώματος;πώς να καθορίσει τα κύρια καλώδια που επηρεάζουν και δίχτυα στη διάταξη;

pls να με βοηθήσει, ευχαριστώ εκ των προτέρων.

οποιεσδήποτε ιδέες;ή συμβουλή;

Μάλλον σας για περίπου μετά την προσομοίωση διάταξη, και προ-προσομοίωση διάταξη.

Θα πρέπει να δούμε σχηματικό, διάταξή σας και προσομοίωσης κ.λπ. αρχεία πριν θα μπορούσα να σχολιάσω τους λόγους για τις χαμηλές επιδόσεις.

Ωστόσο, μετά την προσομοίωση σας διάταξης θα πρέπει να είναι η πιο ακριβή από τις δύο.

Τη βελτίωση των επιδόσεων, ακολουθούν τις κατευθυντήριες γραμμές καλή εμφάνιση, δοκιμάστε και ξεχωριστή αναλογικών και ψηφιακών μπλοκ / συνδέει όσο το δυνατόν περισσότερο.Κοιτάξτε την εξάγονται parasitics, και προσπαθήστε να ελαχιστοποιήσετε χωρητικότητα και την αντίσταση των γραμμών, την κοινή χρήση κέντρο βάρους σχεδιαγράμματα.
Επίσης, εκτελεί προσομοιώσεις θόρυβο για να βρείτε φτωχές επιδόσεις μπλοκ, τρανζίστορ αλλαγή μέγεθος κλπ. για την ελαχιστοποίηση κλπ.

αλλά για ένα μικρό σύρμα στη διάταξη, υπάρχουν μέρη των παρασιτικών αντίσταση και cpacitor, και δεν μπορώ να τους εντοπίσει, και δεν γνωρίζουν πώς να ελαχιστοποιούν τους, υπάρχει τρόπος;
εκτός, όπως λέτε, εκτελεί προσομοιώσεις θόρυβο για να βρείτε φτωχές επιδόσεις μπλοκ, αλλά πώς να το κάνουμε αυτό;
πώς να κάνει προσομοιώσεις θόρυβο για κύκλωμα μου;και παροδικές θόρυβος ή θόρυβος συχνότητα;και πώς να βρίσκουν φτωχές μπλοκ επιδόσεις σύμφωνα με προσομοιώσεις θόρυβο;pls να με βοηθήσει και πάλι.ευχαριστώ.

Νομίζω ότι είναι μέχρι και τι είδους κύκλωμα, ίσως τα φορτία είναι διαφορετικά και στη συνέχεια τα αποτελέσματα είναι διαφορετικά

Επίσης, το ίδιο ερώτημα: πώς να βελτιστοποιήσει τη διάταξη για την καλύτερη απόδοση του κυκλώματος και χαμηλότερο παρασιτικές αποτέλεσμα;και τι είδους parasitics είναι ο κύριος παράγοντας που επηρεάζει την απόδοση degration κυκλώματος, και πώς μπορούμε να τα βρούμε;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back