παραδείγματα κεραία κέρας παρακαλώ παρακαλώ

L

locchamp

Guest
Γεια σου ρε παιδιά προσπαθώ να κατανοήσουν κεραίες κέρατο, Υπάρχει οπουδήποτε όπου μπορώ να βρω παραδείγματα ή επεξεργαστεί παραδείγματα κεραία κέρας, επίσης, όπως το πώς να υπολογίσει μοτίβα ακτινοβολία και παρακαλούμε όποιον κ.λπ. Πεθαίνω εδώ.Ευχαριστώ παιδιά

Γεια σου,

Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό θα ήταν χρήσιμο:

http://www.engr.mun.ca/ ~ bkidney / horn_antenna.pdf # αναζήτησης κέρατο 20antenna = '%% 20lecture 20note% »

Μπορείτε επίσης να πληκτρολογήσετε "κεραία κέρατο" στο yahoo ή google.

Χαιρετισμοί,

Suriati

Απλά δεν παίρνουν τη θεωρία πίσω από αυτό και επίσης πώς οικόπεδο το πρότυπο τομέα;;βιβλίο δεν έχω δει αυτό δείχνει και η θεωρία είναι λίγο πολύ dificult

locchamp έγραψε:

Απλά δεν παίρνουν τη θεωρία πίσω από αυτό και επίσης πώς οικόπεδο το πρότυπο τομέα;;
βιβλίο δεν έχω δει αυτό δείχνει και η θεωρία είναι λίγο πολύ dificult

Γι 'αυτό και πρέπει να επιστρέψουμε στη κυματοδηγού πρώτα;Όπως και να λάβει ένα βιβλίο κεραία, πριν μπορώ να προχωρήσω σε κέρας κεραίες τι πρέπει να γνωρίζω πρώτα;ευχαριστώ

γεια,

Έχω επισυνάπτονται ορισμένες βασικές αρχές σχεδιασμού κέρατο κεραία.Νομίζω ότι αυτό θα βοηθήσει u.αντίο από,

KBMani.
Λυπούμαστε, αλλά θα πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε το συνημμένο

Έχω ήδη αυτά, χάρη όμως, αλλά αυτό είναι somehting Χρειάζομαι πράγματα ψέμα kthis που θα μπορούσε να είναι πιο σαφής.ευχαριστώ

για περισσότερα παραδείγματα κεραία κέρας u μπορεί να δει www.ansoft.com / παραδείγματα

poktuyu έγραψε:

Γεια,Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό θα ήταν χρήσιμο:h ** p: / / www.engr.mun.ca/ ~ bkidney / horn_antenna.pdf # search = '% κέρατο 20antenna% 20lecture 20note% »Μπορείτε επίσης να πληκτρολογήσετε "κεραία κέρατο" στο yahoo ή google.Χαιρετισμοί,Suriati

Καλά πώς μπορώ να βρω το πρότυπο στον τομέα της κεραίας κέρατο;Αυτά τα βιβλία δεν έχουν κανένα από αυτά;Θα ήθελα να σχεδιάσετε το πρότυπο πεδίο για λίγα differant παραδείγματα.ευχαριστώ

locchamp έγραψε:

Καλά πώς μπορώ να βρω το πρότυπο στον τομέα της κεραίας κέρατο;
Αυτά τα βιβλία δεν έχουν κανένα από αυτά;
Θα ήθελα να σχεδιάσετε το πρότυπο πεδίο για λίγα differant παραδείγματα.
ευχαριστώ

Μπορείτε να δείτε Mut ακόλουθο δικτυακό τόπο:
h ** t: / / www.avaxhome.ru
Και τώρα θα πρέπει να "αναζήτηση" σε: Ηλεκτρονική, e-book.
Φιλικά

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back