παλμό μέτρηση κορυφή

A

amirbaragh

Guest
Γεια σας θέλω να μετρηθεί η κορυφή ενός παλμού διορθωμένου signal.one απλός τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε δείγμα και hold.but εδώ έχω ένα σήμα στη ζώνη Χ (υψηλής συχνότητας) με την υποχρέωση για τον κύκλο 10ns.so λοξοτομώ δείγμα χρήση και κρατήστε πατημένο. παρακαλώ βοηθήστε με!

Gigatronics και Agilent κατασκευή πολύ ακριβή και οικονομικά αποδοτικό Ανιχνευτές Μέγιστη ισχύς και μετρητές ενέργειας για παλμικά σήματα RF. Το μόνο που πρέπει να επιλέξετε ένα κατάλληλο ανιχνευτή ρεύματος και μετρητή ισχύος όσον αφορά τη συχνότητα σας και σχήμα διαμόρφωσης.

[Quote = amirbaragh? 1123760] Γεια σας θέλω να μετρηθεί η κορυφή ενός παλμού διορθωμένου signal.one απλός τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε δείγμα και hold.but εδώ έχω ένα σήμα στη ζώνη Χ (υψηλής συχνότητας) με την υποχρέωση για τον κύκλο 10ns.so Λοξοτομώ τη χρήση του δείγματος και hold.please με βοηθήσει! [/quote] Υπάρχουν ορισμένες γρήγορα τηλεσκόπια. Συνήθιζα να χρησιμοποιώ ένα παλιό Tektronix, που είχε κεφάλι με risetime των 25 ps. Αυτό ήταν πιθανώς περίπου 20 ετών, αλλά δεν είμαι σίγουρος τι είναι η κατάσταση της τέχνης σήμερα. Τι λέτε για την ανάμειξή του με το σήμα κοντά σε συχνότητα, φιλτράροντας τη συχνότητα ποσό, και κοιτάζοντας τη συχνότητα διαφορά σε ένα συμβατικό πεδίο;

Γεια του ένας καλός τρόπος που έχω να θεωρηθεί ως το τελικό way.but τώρα έχω διαλέξει το IC ltc5564 να διορθώσει εισόδου μου και θέλουμε να μετρήσουμε την αιχμή του output.note ότι η συμβολή μου είναι ένας παλμός διαμορφωμένο σήμα.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back