παλιά βαλβίδες (σωλήνες) ότι δεν έχω πλέον θέλουν

F

fredblogs

Guest
Έχω μια συλλογή των παλαιών σωλήνων για να δώσει μακριά αν κάποιος τους θέλει, όπως EF37, HL41, 25L6 + μερικά άλλα που εγώ θα δημοσιεύσει τους αριθμούς σύντομα μερικά είναι νέα, αλλά τα περισσότερα είναι από δεύτερο χέρι, αλλά πιστεύεται ότι είναι εντάξει.

Εντάξει, είμαι ενδιαφέρει .. .. Πόσα έχεις; Έχετε μια απογραφή; Πόση είναι η ναυτιλία σε: Phoenix, AZ 85015 USA; .. Στείλτε μου μέσω email: dmason@phoenixcomputerlabs.com (Σημείωση: Ναι, είμαι ενήμερος για την πιθανή θέματα SPAM με απόσπαση e-mail μου εδώ, όμως θέλω επίσης να προειδοποιήσει SPAMERs ότι ο οργανισμός μας ενημερώνει τακτικά το "on-line Μαύρη λίστα. "σχετικά με τομείς και διευθύνσεις URL που προέρχονται και διαδίδουν ιούς, malware και SPAM) να προειδοποιήσει .. Συντονιστής: Ευχαριστούμε για την υπομονή σας. .. Ο Dave

Γεια Fredblogs, και εγώ ενδιαφέρομαι για βαλβίδες σας, ειδικά αν είναι τα μεγαλύτερα είδη του 1930 και του '40 όπως έχω μια σειρά από τα μεγαλύτερα ραδιόφωνα στη διαδικασία να αποκατασταθεί. Regards Red Archer.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back