S
shmilyzhyao
Guest
Γεια σου, είμαι ένα νέο μαθητή της έρευνας που έχουν συμφέρον να "σχεδιασμός ΟΤΑ». Έχω διαβάσει κάποια έγγραφα σχετικά με σχετικά με το σχεδιασμό και εφαρμογές ΟΤΑ. Και τώρα, προσπαθώ να σχεδιάσει κάποια τυπικά κύτταρα ΟΤΑ. Προς απογοήτευσή μου, έχω κάποια προβλήματα στην προσομοίωση ως κατωτέρω: 1. Πώς να προσομοιώσουν την Gm μιας πλήρως διαφορική OTA; Σε κάποιες εργασίες, το αποτέλεσμα προσομοίωσης Gm δίνεται από τη σάρωση του διαφορική είσοδος. Δεν έχω καμία ιδέα πώς να το κάνουμε. 2. Πώς να μιμηθεί ή να υπολογίσει την αντίσταση εξόδου R0 μιας πλήρως διαφορική OTA; 3. Πώς να προσομοιώσουν την ανοικτή κέρδος βρόχου τάση μιας πλήρως διαφορική OTA; Γνωρίζω ότι το κέρδος τάσης ανοικτού βρόχου ενός OPAMP μπορεί να προσομοιωθεί με μια δομή ανατροφοδότηση, στην οποία η είσοδος offset τάση μπορεί να έχεις αυτόματα. Η ωχρατοξίνη Α είναι ένα κομμάτι διαφορετικό από OPAMP, οπότε είναι απαραίτητο να λάβει το offset τάση πριν προσομοίωση; Αν ναι, πώς να το κάνουμε; 4. Πώς να καθορίσει την κοινή τάση εισόδου λειτουργία; Είναι πάντα το μισό του VDD; Αν όχι, πώς να το καθορίσει; Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατάθλιψη μου πραγματικά. Θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει κάποια βοήθεια σχετικά με τις λεπτομέρειες προσομοίωσης για αυτά; THX εκ των προτέρων. Best Regards