οποιοδήποτε δείγμα κώδικα για τις Hi-Tech C;

D

donkey41

Guest
Γεια σε όλους, προσπαθώ να μάθω να ΣΜΕ πρόγραμμα με Γ. Έχω επιλέξει Hi-Tech. Porblem είναι ότι εγώ απλά επίκλισης φανταστείτε, πώς να προγραμματίσουν για ένα μC. Μπορώ να προγραμματίσετε σε C, αλλά πραγματικά (ακούγεται σαν αστείο) Ι dont έχει καμία ιδέα για το πώς και από πού να αρχίσω. Έχω ψάξει στη σελίδα htsoft και επίσης στο Google για τους κωδικούς δείγμα, αλλά δεν μπορεί να βρει κανένα καλό παράδειγμα. Εγχειρίδιο δεν θα μπορούσε να με βοηθήσει πολύ η μία. Μπορεί οποιοσδήποτε φορέας που να με βοηθήσει δίνοντας μερικές συνδέσεις, (απλή), κώδικες, ή οποιαδήποτε άλλη πρόταση για να αρχίσει με C; Έχω προγραμματίσει μC με MPASM dont έχει πολύ πρόβλημα με αυτό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Παρτίδα του πηγαίου κώδικα! h ** p: / / www.microchipc.com/sourcecode/ h ** p: / / www.microchipc.com/

Πρόγραμμα Microchip PIC micros με C Δοκιμάστε το h ** p: / / w * w.microchipc.com /: wink:

Συμφωνώ με Dainis & Jivega: microchipc.com είναι γεμάτη από καλά δείγματα. Θα μπορούσατε επίσης να αρχίσει με δείγματα από HITECH: rlight, οδήγησε, κούκλα, μετρό, lcddemo ...... (Βλ. κατάλογο δείγματα picclite μετά την εγκατάσταση) Bye

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back