οποιεσδήποτε πληροφορίες ή συνδέσεις με buck και αύξηση της ισχύος DC / DC μετατροπείς

S

sullybully

Guest
Γεια σας όλους, Παίρνω κάθε τυχόν πληροφορίες ή συνδέσεις με buck και να ενισχύσουν τη δύναμη DC / DC μετατροπείς; Λερώνομαι

Παίρνω κάθε τυχόν πληροφορίες ή συνδέσεις με buck και να ενισχύσουν τη δύναμη DC / DC μετατροπείς;
Για τη βασική αρχή διαβάσετε ArtOfElectronics. Μπορείτε να οικοδομήσουμε ένα switcher τον εαυτό σας με έξοδο PWM του ΣΜΕ για παράδειγμα. Αλλά σιγουρευτείτε PIC σας ποτέ δεν κολλάει: χαμόγελο: Για την καλή απόδοση αλλά εύκολη στη χρήση κυκλωμάτων αναζητήσετε υπήκοοι ΑΠΛΟ σειρά SWITCHER.

Buck -> Βήμα προς τα κάτω Boost μετατροπέα -> Βήμα-up μετατροπέα Buck: κυρίως PWM έλεγχος Boost: PWM, PFM.VFM Τρόπος λειτουργίας ελέγχου: Συνεχομένο / Discontinuos Τρέχουσα κατάσταση (σύμφωνα με το πηνίο τρέχουσα) Βασική Τοπολογία -> βιβλίο ... Χάρη.
On 26/3/2002 5:36, sullybully έγραψε: Γεια σας όλους, Παίρνω κάθε τυχόν πληροφορίες ή συνδέσεις με buck και να ενισχύσουν τη δύναμη DC / DC μετατροπείς; Sully

ποιος μπορεί να μου στείλει μερικά MCU ελέγχου DC-DC sch

Γεια χαρά σε όλους. Θέλω να ξέρω θεωρητικά και πρακτικά m @ x απόκριση συχνότητας του DC / DC μετατροπείς, και η οποία componets κάνουν το m @ x απάντηση όρια συχνότητας; ευχαριστίες.

μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μέντορα αναλογική σχεδιαστή να SIM μπορείτε να design.use, μπορείτε να βρείτε απόκριση συχνότητας.

Είναι βασική τοπολογία για DC-DC, νομίζω ότι θα χρησιμοποιήσετε το Google, θα βρείτε αρκετές imformation huandreds γι 'αυτό. Ti, Maxim, Fairchild, εθνικό, Όλες οι αιτήσεις γι 'αυτό.

Διαβάστε το βιβλίο «Ηλεκτρονικά Ισχύος εγχειρίδιο" ανεβάσετε ήδη.

Βασικές βιβλίο: Ηλεκτρονικά Ισχύος: Erickson. Δείτε ιστοσελίδα από Ηλεκτρονικά Ισχύος Colorado Center.

Σε αυτές τις μέρες είμαι μελέτη της τεκμηρίωσης σε σχέση με το επιχείρημα. Έχω περάσει σε σας τι έχω βρεί! Γεια Attrix

Υπάρχει κάποιος σχεδιασμός / chip σε θέση να αυτόματη εναλλαγή από το βήμα-βήμα μέχρι κάτω (και αντίστροφα) με την ανίχνευση της τάσης εξόδου εκεί; PS Δεν θέλω να έχουν ανεστραμμένη έξοδος => CUK μετατροπέα δεν προτιμάται. Οποιαδήποτε ιδέα;

HI, Αν θέλετε να περάσετε λίγο Motorola προτείνει με MC34063 μια καλή step-up/down εφαρμογή που λειτουργεί!

SEPIC μετατροπείς θα κάνει είτε Buck Boost ή χωρίς αναστροφή.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back