οποιαδήποτε docs σχετικά Μοντέλο Λειτουργικότητα λεωφορείων ή χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι

G

Guru59

Guest
hey όλα ............. οποιαδήποτε docs σχετικά Μοντέλο Λειτουργικότητα λεωφορείων ή ένα παράδειγμα που επεξηγεί ......... ευχαριστίες

BFM ακριβώς μοντέλο πρωτόκολλο, γράφετε μια εργασία για να εργαστεί ως το πρωτόκολλο θα είναι μια BFM

Γεια σου Guru, ας υποθέσουμε ότι AHB (AMBA BFM) u ανάγκη να γράψω όλες τις συναλλαγές ως δοκιμή, έτσι ώστε να ενεργεί ως λεωφορείο για την επαλήθευση των σκλάβων / master interfaces.

μπορεί να any1 ανεβάσετε κάποια doc σε BFM ...... plz

μπορείτε να ανατρέξετε αυτό το βιβλίο, τη γραφή testbench: λειτουργική επαλήθευση της HDL model.by Janick Bergeron

Γεια σου, Guru59, shiv_emf, μπορείτε να αναζητήσετε τα docs στο EDAboard. Διαφορετικά, μπορείτε να πάρετε το αρχείο από h ** p: / / www.edaboard.com/viewtopic.php?t=56511&highlight=bfm BTW: BFM ==> Bus λειτουργικό πρότυπο ή BFM ==> Συμπεριφορική λειτουργικό πρότυπο

HII όλα, εδώ είμαι φορτώνοντας κάποια αρχεία PDF σε BFM. αφορά, subbu.

[Quote = subramanyam] HII όλα, εδώ είμαι φορτώνοντας κάποια αρχεία PDF σε BFM. . αφορά, subbu [/quote] Ι dont έχει αρκετά σημεία για να το κατεβάσετε ...: cry:: cry:

u ευχαριστήσω και νομίζω ότι BFM μόνο για το λεωφορείο χρήση επαλήθευσης για την κάλυψη μέρους moedule τότε αποστολή / λήψη δεδομένων

Είναι πολύ χρήσιμο. Ευχαριστίες για τη διανομή.

Κατεβάστε IPs επαλήθευση μου και να εξετάσουμε τον κώδικα. Είναι open source και δωρεάν. http://syswip.com

Αυτό είναι ένα καλό βιβλίο σας ευχαριστώ!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back