οποίων το ένα είναι καλύτερο για την εκκίνηση IAR & Keil;

N

naderus

Guest
γεια
Είμαι νέος σε at91am7.
θέλω να επιλέξετε μια complier.think για IAR & Keil.
i ewant να γνωρίζουν ποια compiler είναι πολύ εύκολη στη χρήση και πιο φιλική προς τον χρήστη και
έχουν ακόμη παράδειγμα;
είναι οι δύο από αυτούς εργάζονται με JTAG συστρεφόμενος;
ευχαριστώ.

Δεν ξέρω πολλά για IAR χρησιμοποιώ μόνο Keil.σύμφωνα με μένα Keil είναι εύκολο να εργάζονται και να ρυθμίσετε.επιδόσεων αναλύοντας λειτουργίες είναι εύκολο στη Keil.

for programming and debuging (MACRAIGOR WIGGLER compatible).
Olimex κατασκευάζει ARM-JTAG dongleγια τον προγραμματισμό και Debuging (MACRAIGOR Wiggler compatible).

Έχουν δοκιμαστεί σε ένα ευρύ μεταγλωττιστή C που διατίθενται στην αγορά.
Αν θέλετε να εργαστεί ως επαγγελματίας προτείνω IAR (32K όριο για τους κώδικα C είναι ένα ισχυρό επιχείρημα για την αρχή, εκτός από ότι συστρεφόμενος υποστήριξη).

Keil έχει τη φήμη μιας σταθερής τεχνικής υποστήριξης (τουλάχιστον για το 8051 πλατφόρμα) Εγώ δεν ελέγχεται εάν συστρεφόμενος συμβατή έργα dongle για Keil.

from Rowley Associates that as Olimex said is the very first package to support smoothly Wiggler and ARM_JTAG.
Αλλά αν ήμουν στη θέση σου θα πήγαινα για CrossWork για ARM

από Rowley Associates ότι Olimex όπως είπε είναι η πρώτη δέσμη μέτρων για τη στήριξη ομαλά Wiggler και ARM_JTAG.
Αυτό είναι ένα είμαι σήμερα παίζουν με.
Αλλά αυτό είναι μόνο γνώμη μου αν αισθάνομαι πιο άνετα με αυτό και όχι άλλα μεταγλωττιστές.

θα μπορούσε να μου πει την τιμή του είναι και αν έχει κάποια πράγμα για τον οδηγό διαμόρφωσης τσιπ;

IAR υποστήριξη για πολλές MCU και υπάρχουν uc/os2 λιμάνι για χέρι στο IAR

Έχω διαβάσει πολλές ιδέες για Keil και IAR.Έχω χρησιμοποιηθεί τόσο της Keil και IAR.

Τώρα, αν θέλω να επιλέξουν μεταξύ Keil και IAR, θα επιλέξει Keil σταθερά, Αν δεν σε περιπτώσεις που δεν υποστηρίζει την οικογένεια UC (όπως AVR).

Keil είναι πιο userfriendly και έχει καλύτερη διεπαφή χρήστη.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back