ομολόγων προσομοίωση σύρμα στο HFSS

L

LTCC

Guest
Γεια σας, παιδιά. Θέλω να προσομοιώνουν interconnetion μεταξύ microstrip και MMIC pad, και μπορώ να χρησιμοποιήσω δύο παράλληλα σύρματα ομολόγων για τη σύνδεσή τους, αλλά δεν ξέρω πώς να ρυθμίσετε το συγκεντρωμένων λιμάνι για MMIC pad. Μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποιες συμβουλές; Οτιδήποτε θα είναι ευπρόσδεκτη.

Σημειώστε ότι HFSS έχει δύο οδηγούς για να δημιουργήσετε τα καλώδια ομολόγων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εξεταστούν από τα λιμάνια ως σημείο εκκίνησης. Εφαρμογή το προσωπικό τους engineeriing είναι χρήσιμο επίσης. Θα ήθελα να ξεκινήσουμε από εκεί με ερωτήσεις.

Σας ευχαριστώ πολύ, Azulykit. Έχω ήδη ζητήσει από την μηχανική Ansoft για την προσομοίωση του σύρματος ομολόγων. Έχω χρησιμοποιήσει τον οδηγό και επίσης μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα συγκεντρωτικό λιμάνι. Το πρόβλημα είναι δεν ξέρω πώς θα προσεγγίσετε τις MMIC μαξιλάρι, απλά χρησιμοποιήστε ένα 50ohm γραμμή microstrip να θέσει υποψηφιότητα για αυτό; Τα πράγματα Ansoft προτείνει να χρησιμοποιηθεί το συγκεντρωμένων θύρα για να συνδέσετε το καλώδιο ομολόγων άμεσα, δεν MMIC μαξιλάρι, αλλά τα αποτελέσματα φαίνεται να είναι λάθος. Έχετε κάποια ιδέα για αυτό;

Γεια σας συγκεντρωμένων λιμάνι φαίνεται να μην ισχύει εάν εργάζονται σας συχνοτήτων μέχρι ~ 20GHz Προσθήκη microstrip μέρος με τα ομόλογα, τη χρήση microstrip λιμάνι κυματοδηγό και deembeding σε ομόλογα αεροπλάνο ref. Καταργείτε το σφάλμα βαθμονόμησης τέτοιο τρόπο

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back