ομιλητής μείωση του θορύβου;

A

ahgu

Guest
Ποιοι είναι οι τρόποι για τη μείωση του θορύβου στο μεγάφωνο; Έχω λευκό θόρυβο από το ηχείο μου από otuput του κωδικοποιητή, ακόμη και έξοδο μηδέν. Setup μου: DAC ---> διαφορική έξοδο -> 10X ενισχυτή ισχύος (γεφυρωθεί σύνδεση). Από κάποια μέτρηση, βρήκα ο θόρυβος από την ΕΑΒ είναι υψηλότερο από το έδαφος, ακόμη και αν εξόδους 0. Επίσης, υπάρχει θόρυβος στο κύκλωμα που συμβάλλουν στην πριν από το ηχείο 10X κέρδος. I μετρήστε την τάση AC σε κάποια σημεία του. Δεν ξέρω πώς να μετρήσει το θόρυβο, τη μέτρηση της τάσης AC χρησιμοποιώντας ένα DMM 6.5digit είναι ο μόνος τρόπος που μπορώ να σκεφτώ. Ρυθμιστής: 0.4mV εξόδου ΕΑΒ σε 0: 0.8mV. Την είσοδο του ενισχυτή ισχύος είναι min 0.4mv, ακόμη και αν έχει αφαιρεθεί DAC. Με αυτά ο συνδυασμός, ακούω λευκό θόρυβο από το ηχείο. Τώρα, πώς μπορώ να αφαιρέσω το λευκό θόρυβο; Αυτό φαίνεται ένα δύσκολο πρόβλημα.

Έχετε έναν παλμογράφο με ένα κανάλι εισόδου υψηλής απολαβής; Η κυματομορφή του θορύβου μπορεί να προτείνει τι προκαλεί το θόρυβο.

Γεια ahgu μέτρησης του θορύβου με ένα DMM είναι σχεδόν inpossible. Για μια σωστή μέτρηση χρειάζεστε ένα παλμογράφο. Κατά τη γνώμη μου ο θόρυβος σας θα μπορούσε να παραχθεί στην ΕΑΒ ή στον ενισχυτή. Είναι ο θόρυβος εξακολουθεί να υπάρχει, αν η μικρή είσοδος του ενισχυτή σας (η ΕΑΒ δεν είναι συνδεδεμένο); -> Θα μπορούσε να είναι ότι ένας πυκνωτής είναι η πηγή θορύβου Αν ο ενισχυτής η ίδια δεν παράγει θόρυβο, είναι πιθανό ότι η ΕΑΒ που παράγει. Το πρόβλημα είναι συχνά, ότι η ΕΑΒ έχει ένα αναλογικό και ένα ψηφιακό εφοδιασμού. Είναι αναλογικό προσφορά σας (αν έχετε και οι δύο) την ορθή; Έχετε αρκετά αποσύνδεση-C κοντά στην ΕΑΒ; Χαιρετά

nomally θόρυβο είναι υψηλός u σήματος συχνότητας μπορεί elimninate ότι με τη χρήση κάποιου είδους βαθυπερατό φίλτρο απορρίπτει την θορύβου υψηλής συχνότητας. θα imrove τα πράγματα λίγο. Επίσης, το ανθρώπινο αυτί δεν μπορεί να ακούσει όλες τις συχνότητες, αλλά χρησιμοποιώντας ένα φίλτρο θα μειώσει την ευκρίνεια λίγο

Είμαι συνηθισμένος σε ενισχυτές. Εάν μετά shotting την είσοδο του ενισχυτή με ή χωρίς συνδεδεμένο το DAC ο θόρυβος είναι ακόμα εκεί, τότε η πιθανότητα μπορεί να είναι από τη γραμμή του εδάφους σας. GND ελέγξετε τις συνδέσεις σας καλά. θα μπορούσε επίσης να οδηγήσει από ur διάταξη πλακέτα. Αν ήξερα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με ur δουλειά εγώ θα έπρεπε να γνωρίζει πώς να βοηθήσει περισσότερο

Γεια σου, Πλήρως δεξιά. Ένα σημείο γείωσης θα πρέπει να εφαρμόζονται, έτσι δεν είναι;. Αντιμετώπισα αυτό το είδος του θορύβου.

Θέλετε να ελέγξετε και να δείτε αν αρμονικές οποιουδήποτε γρήγορη άκρη χρόνος ανόδου δεν είναι σύζευξη με ίχνη των ηχείων σας. Ενδεχομένως μια γείωση αστέρων στο κεντρικό επίπεδο γείωσης θα βοηθήσει. Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες. Σε αυτές τις περιπτώσεις διάταξης έχει πολλά να κάνει με το θόρυβο σας ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back