οικόπεδο τάση πυκνωτών

K

kpsai26779

Guest
Γεια σας παιδιά, μπορεί κάθε οργανισμός μου πείτε wat θα είναι η τάση σε όλη την πυκνωτή (παρακαλώ Ισοπαλία μορφή κύματος) αν το κρατήσει σε σειρά με την αντίσταση , του οποίου τάση και το ρεύμα σχέση δίνεται από ( V = I ² R) . Όταν η ενότητα τάση βήμα εφαρμόζεται σε όλη αυτό το κύκλωμα RC σε σειρά

μπορείτε να προσδιορίσετε την ερώτησή σας με μεγαλύτερη σαφήνεια από τη στιγμή που έχουν τονίσει τη διαφορετική σχέση τάσης που έχετε δώσει ... Νομίζω ότι υπάρχει μια σύγκρουση στις μονάδες και στις δύο πλευρές .... αν μιλάμε για μια αντίσταση με τάση εξίσωσης έτσι τότε, ενώ την επίλυση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την σύνθετη αντίσταση για τον υπολογισμό της τάσης Eqn για τον πυκνωτή και την τιμή της αντίστασης που θα πάρει εδώ είναι IR και μπορείτε να το επιλύσετε εύκολα ... Μια τετραγωνική εξίσωση θα έχει ως αποτέλεσμα ....

Γεια Anand Srinivasan, μου επεσήμανε απλώς να σημειωθεί ότι η αντίσταση είναι μη γραμμική, μπορείτε να μου εξηγήσετε με οποιαδήποτε λύση ή γραφική παράσταση

η τετραγωνική εξίσωση είναι I ² RωC + I-(VIN) ωc = 0 [/ b ].... λύσει αυτό και να πάρει το σημερινό ... τότε Vin-I ² R δίνει την τάση εξόδου του πυκνωτή σας ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back