οικοδομήσουμε ένα κύκλωμα συναγερμού χρησιμοποιώντας ένα συγκριτικό με υστέρηση

D

dre007

Guest
Μέχρι τώρα γνωρίζουμε ότι ένα συγκριτικό με υστέρηση είναι επίσης γνωστή ως ενεργοποίηση Schmitt .. Πώς μπορώ να συνδέσετε ένα κύκλωμα συναγερμού με σκανδάλη Schmitt; tjamls /

Κυκλώματος σας θα συναγερμό όταν είναι ενεργοποιείται. Για παράδειγμα, θέλετε να εξακριβωθεί αν η μπαταρία του μια φορητή συσκευή είναι ακόμα εντάξει ή όχι. Ας πούμε ότι η μπαταρία 12V, και αν η τάση κάτω από 11V, η μπαταρία δεν θεωρείται ΟΚ ήδη. Έτσι, θα παρακολουθεί την τάση της μπαταρίας (Vbat) και συνδέστε το Vbat στο θετικό ακροδέκτη εισόδου της σύγκρισης. Χρειάζεστε ένα Vref (κατώτατο όριο) και σε αυτή την περίπτωση είναι 11V. Η Vref συνδέεται με τον αρνητικό ακροδέκτη εισόδου της σύγκρισης. Pls αναφέρονται στο φύλλο δεδομένων του LM311 για πιο λεπτομερή εξήγηση.

θα μπορούσε να σας το εξηγήσουμε αυτό λίγο περισσότερο. θες να πεις ότι ο βρόχος ανάδρασης ονομάζεται η σκανδάλη Schmitt;

Ευχαριστώ για υπενθυμίζοντάς μου ότι μερικά από τα σχόλιά μου δεν ήταν σωστές. Έχω μπέρδεμα πάνω με άλλα κύκλωμα. : Oops: Όποιος είναι insterested στο "συγκριτή + υστέρηση" κατά πάσα πιθανότητα θα ήθελα να διαβάσετε αυτό το άρθρο: "Έτοιμο Αστάθεια συγκριτικό με Υστέρηση" ( http://www.analog.com/library/analogDialogue/archives/34- 07/comparators/comparators.pdf )

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back