οδήγησε matrix οθόνη 16 * 128 που απαιτούνται

S

santoshaxl

Guest
i ανάγκη οδήγησε οθόνη matrix 16 * 128 με πολλαπλές γλώσσες / χρόνο / pc Πληκτρολόγιο / hex κώδικα / διάγραμμα του κυκλώματος. επικοινωνήστε μαζί μου σύντομα. Santosh

Ποιες είναι οι γλώσσες που περιμένετε, εκτός από αγγλικά και χίντι;

Αγγλικά και Ντεβαναγκάρι (Χίντι) είναι αρκετό για μένα, αλλά αν γραμματοσειρά σχεδιασμό λογισμικού παρέχεται πρόβλημα έχει λυθεί.

[QUOTE = santoshaxl? 795,136]. Αγγλική και Ντεβαναγκάρι (Χίντι) είναι αρκετό για μένα, αλλά αν γραμματοσειρά σχεδιασμό λογισμικού παρέχεται πρόβλημα έχει λυθεί [/quote] Η μέση ... είστε σχεδιασμό το ένα οι ίδιοι και θα πρέπει να έχετε μόνο τη γραμματοσειρά σχεδιασμό λογισμικού, ή θα πρέπει κάποιος να σχεδιάσει το συνολικό έργο και να σας δώσει την τεχνολογία;

Κύριε, θέλετε να αγοράσετε για το διάσελο του έργου μου

Προϊόν θα κοστίσει 12800/-Rupees εκτιμώντας ότι η πλήρης wil τεχνολογία κόστους 45000 / - η οποία περιλαμβάνει PCB layouts, ένα συναρμολογούνται δοκιμαστεί πρωτότυπο, Κυκλώματα, και τον κώδικα πηγής.

[QUOTE = pranam77? 796147] Προϊόντος θα κοστίσει 12800/-Rupees εκτιμώντας ότι η πλήρης wil τεχνολογία κόστους 45000 / - η οποία περιλαμβάνει PCB layouts, ένα συναρμολογούνται δοκιμαστεί πρωτότυπο, Κυκλώματα, και τον κώδικα πηγής [/quote] Γεια Pranam, δώστε λίγο περισσότερο. στοιχεία περίπου 16 * 128 projet ως Θέλω να αγοράσω ... Ευχαριστώ, Karan

γεια! i θα προσφέρει το έργο με κάποιο κόστος. i θα παράσχει πλήρη σχεδιασμό και τον κώδικα του λογισμικού. και το λογισμικό γεννήτρια μοτίβο επίσης. εάν το u θέλει πραγματικά email μου τότε. kiranvarma_kvb@yahoo.co.in

Για ένα λογικό χρηματικό ποσό 64,000.00 INR (~ 1,000.00 ευρώ), μπορώ να σας προμηθεύσει ένα πλήρως λειτουργικό πρωτότυπο της εργασίας κύλιση οθόνης μήνυμα βασίζεται σε 5 χιλιοστά ή 10 χιλιοστά LED τα οποία υποστηρίζει την αγγλική αλφάβητο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω προσωπικού μηνύματος.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back