να με βοηθήσει plz σχεδιασμό 4 bit συνδυαστικό κύκλωμα

I

i_am_j17

Guest
γεια! Χρειάζομαι βοήθεια άσχημα ... * ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ένα 4 bit συνδυαστικό κύκλωμα ΩΣΤΕ η έξοδος είναι 1 Αν η υποδιαστολή εκπροσωπούμενος αριθμός αυτός είναι κατά τις εισόδους είναι διαιρείται ακριβώς με 3. ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΓΚΥΡΟ ΜΟΝΟ ΨΗΦΙΑ BCD εμφανίζονται ως εισροές. tnx εκ των προτέρων ... : D

γράφουν τους αριθμούς 0 έως 9 στο δυαδικό σε 4 κομμάτια οι είσοδοι μεγαλύτερο από 9 wil είναι "dont φροντίζει". δώστε το όνομα abcd στον respectivly ψηφία (έναν πιο σημαντικό είναι Α). για 0, 3,6 και 9, η έξοδος θα είναι 1. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το Kmap να αποκομίσουν τη λειτουργία. Νομίζω ότι θα είναι f = Γ (Β + D'B'D)

γεια bayrameda ... θα σας παρακαλούσα να μου δώσετε την πλήρη λύση plz ... σας ευχαριστώ huhu

[Attach = ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ] 73176 [/attach] πήρα την φωτογραφία της λύσης μου. Είναι μια απλή ερώτηση, αν δεν είχα πάρει με λανθασμένο τρόπο. ru νέων στη λογική; :)

! yup είμαι σούπερ νέα λογική σε ... hehe 8άρια τρίτη διάλεξη ημέρες μας ... και είμαι έχοντας δύσκολους καιρούς ... huhu ... Σας ευχαριστώ πολύ: D

έχουν κάνει την εργασία σας για να edaboard; : D ενδιάμεση λογική μου είναι Παρασκευή im μελέτη: D

opsss ... συγγνώμη για την ενόχληση: (... Είμαι, επίσης, μελέτη ... προσέλκυση απαντήσεις μέσω edaboard ... hehe

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back